Лудогорец загуби от Цървена звезда в Лига Европа

OFFNews 01 октомври 2021 в 01:02 1413 0

Снимка Официален сайт на Лудогорец

Лудогорец загуби с 0:1 от Цървена звезда в мач от груповата фаза на Лига Европа. Точен бе Гелор Канга в 64-ата минута.

Във 2-ата минута Жосуе Са изведе добре Текпетей отдясно, но ганаецът не успя да нанесе добър удар и Попович изби. След товс Текпетей отново избяга от защитата на Звезда и подаде за Гонсалвеш, чийто изстрел за нещастие срещна тялото на Сотириу.

В 20-ата минута Мирко Иванич пробва мерника, но не намери вратата на Кахлина. След товс Бен се озова на добра позиция щ след грешка на Жосуе Са, но той не уцели вратата.

В 36-ата минута Луи Дионо нанесе първия точен изтстрел за гостите. Кахлина отново обаче бе на мястото си.

В 61-ата минута Иванич отново би, но пак без да затрудни Кахлина. Три минути след това държите поведоха. Точен отново, както през 2016 г., бе Канга, който бе оставен напълно непокрит и не сбърка с мощен удар. Лудогорец можеше да изравни бързо, но напречната греда спря Бърнард Текпетей.

15 минути преди края Бен можеше да вкара второ попадение за гостите, но Кахлина действа блестящо. В 77-ата минута Лудогорец остана с човек по-малко, след като Сисиньо получи незаслужено втори жълт картон. Малко по-късно Мавис Чибота направи голям пропуск, като получи топката след голяма грешка, но не уцели празната врата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови