Лудогорец уволнява треньора

OFFNews 03 октомври 2021 в 08:49 2078 0

Снимка Официален сайт на Лудогорец

Ръководството на шампиона Лудогорец се разделя с Валдас Дамбраускас. За това съобщават едновременно спортните ежедневници "Мач Телеграф" и "Тема Спорт".

Според първото издание специалистът от Литва вече е уволнен, докато според второто треньорът ще бъде махнат още преди днешния мач с Левски. Месец и половина, след като класира отбора за плейофите на Шампионската лига, пътищата на литовеца и разградчани се разделят.

След поражението с 0:1 от Цървена звезда в груповата фаза на Лига Европа в четвъртък шефовете на клуба са взели решение да освободят литовския специалист. В момента двете страни водят разговори за начина на прекратяване на взаимоотношенията си и неустойката, която треньорът трябва да прибере.

Дамбраускас е получил „жълт картон“ още след отпадането от Малмьо на баражите за влизане Шампионската лига. А загубата от осакатения състав на звездашите е преляла чашата на търпението към него, пише "Тема Спорт".

Почти сигурно Лудогорец ще бъде без литовеца срещу Левски в неделя вечер. Двубоят на „Георги Аспарухов“ е от 20:15 часа. Ако Дамбраускас отсъства, наставления от пейката ще дава Станислав Генчев. Вече се обсъждат варианти за нов треньор на разградчани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови