Лудогорец излиза в мача на истината

OFFNews 23 ноември 2016 в 00:18 2173 0

Българският участник Лудогорец приема Базел в битка за третото място, което дава право на участие в Лига Европа напролет. В първата среща помежду им двата тима завършиха 1:1, което означава, че нулевото реми на "Васил Левски" удовлетворява домакините. В другия мач от групата играят Арсенал и Пари Сен Жермен, като интригата е кой ще спечели групата, тъй като и двата тима продължават напред.

Още седем мача в групите от А до А ще се изиграят тази вечер. Безспорно най-вълнуващи битки ни очакват в група В, където три тима са в битката за плейофите. С много уговорки с шансове да продължи напред е и Динамо Киев, но те са по-скоро в сферата на фантастиката.

Нещата в група D също са ясни. От нея в плейофите продължават Байерн и Атлетико, а борбата е за третото място между Ростов и ПСВ.

По-неясна изглежда ситуацията в група С, където Барселона може да си гарантира мястото напролет с успех над Селтик или с реми, в случай, че Манчестър Сити не загуби гостуването на Борусия в Мьонхенгладбах. Победа на Барса ще осигури третото място на Борусия. За Селтик единствената надежда за оставане в ШЛ е успех над Барселона и равенство или загуба на Сити. "Гражданите" пък ще гонят също класиране кръг преди края с победа в Германия.

Група А

Арсенал - Пари Сен Жермен
Лудогорец - Базел

Група В

Бешикташ - Бенфика
Наполи - Динамо Киев

Група С

Борусия Мьонхенгладбах - Манчестър Сити
Селтик - Барселона

Група D

Ростов - Байерн Мюнхен
Атлетико Мадрид - ПСВ Айндховен

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови