Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Локо Пловдив би тима на Стойчо Младенов с гол на ученик

OFFNews 26 януари 2017 в 18:13 2794 0

Локомотив Пловдив удари 1:0 тима на Стойчо Младенов - казахстанския Кайсар, в първата си контролна футболна среща по време на лагера в турския курорт Алания. Единственото попадение в срещата реализира Ияд Хамуд в 28-ата минута с удар от десетина метра след пас на Мартин Камбуров.

15-годишният ученик нашумя тази есен, като дебютира в първия тим в дербито с Ботев. Той дори подаде за единия от головете при успеха за "черно-белите".

Българите вкараха топката в мрежата на съперника и три минути по-рано, но попадението на Димо Бакалов беше неправилно отменено заради засада.

В средата на втората част Кайсар получи отлична възможност да изравни от дузпа. Роберт Петров игра с ръка в наказателното поле, но Илко Пиргов спаси удара на Елжас Алтинбеков от бялата точка.

Неприятната новина затреньора Едуард Ераносян беше контузията на Димитър Велковски, който напусна принудително още в петата минута, заменен от Ванчо Траянов.

Съставът на Локомотив

Първо полувреме: Кацарев, Шоко, Виданов, Везалов, Горанов, Велковски (5' Траянов), Йевтоски, Марчев, Бакалов, Хамуд, Камбуров

Второ полувреме: Пиргов, Шоко, Котев, Тунчев, Везалов, Роберт Петров, Траянов, Йевтоски, Бакалов, Мартинович, Кики

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!