Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Липсва интерес към ненужните в Левски

OFFNews 23 декември 2018 в 11:51 1809 0

Ръководството на Левски удря на камък в преговорите с ненужните футболисти, пише "Меридиан мач”. Шефовете на "Герена" се опитват да се освободят от всички играчи, на които треньорът Славиша Стоянович не смята да разчита, но до споразумение все още не се е стигнало.

"Сините" пробват да намерят купувачи за някои от ненужните, но с повечето трябва да се търсят споразумения за разтрогване на договорите. Опитът показва, че в такива ситуации играчите преследват правата си по договор до последно и рядко правят отстъпки пред клубовете.

Ситуацията на "Герена" разтревожи бившия нападател на тима Петър Курдов, който през годините си е спечелил репутацията на критик.

"Ние, ветераните, вече се изтъркахме като грамофонни плочи да повтаряме едно и също нещо. Още след загубата от Локо (Пд) предвидих, че ние като отбор не можем нищо да постигнем. А неуредиците в клуба са много. Както каза Сираков - задълженията си стоят.

Сега нови 2 милиона лева, отделно 100 000 евро глоба. Ние може да изпаднем във финансов колапс за много кратък период. Доколкото имам информация, дълговете са 24 милиона лева и се трупат постоянно. Кой ще оправи тези към НАП и по други пера?!

Да не стигнем до положението, в което беше ЦСКА, ако продължаваме така?! А това да говорим за титла или купа просто е химера в момента с наличните футболисти. Славиша Стоянович си е голям специалист, а Левски явно му е малко пристанище и навън ще успее повече. Видяхме го вече.

С някои приятели си коментираме, че ние третото място и без този треньор, и без италианеца преди него пак ще си го спечелим. Той и Къци, който кара трактора, да ни е треньор, пак ще сме трети", заяви Курдов пред "Тема спорт".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews