Ювентус замрази преговорите за новата звезда на ЦСКА

OFF News 26 юни 2018 в 14:04 3096 0

Преговорите между ЦСКА (Москва) и Ювентус за трансфера на новата звезда на руския футбол Александър Головин са замразени. Интерес към играча имат и лондонските Челси и Арсенал.

Станаха известни някои детайли около възможния трансфер на 22-годишния полузащитник на ЦСКА Александър Головин в Ювентус.

Днес се появи информация, че двете страни не могат да се договорят за трансферната сума, защото торинци предлагат 19 млн. евро плюс процент от втори трансфер, а московчани настояват за сума от порядъка на 30 млн. евро.

Според La Gazzetta dello Sport, в момента преговорите са замразени, но това не означава, че от Юве са се отказали от привличането на руския халф. Головин е впечатлил треньора на „бианконерите” Максимилиано Алегри доста преди Световното в Русия. Агентът Олег Артемов по-рано е предложил играча на Юве и веднага е получил одобрение за трансфер от клуба.

Италианските шампиони са искали да приключат сделката, колкото се може по-бързо, за да се застраховат от атаките на конкурентни клубове, но успешното представяне на руснака на световното първенство е привлякло вниманието към него и на други топ-клубове, включително и на Челси и Арсенал. Това логично е довело и до повишаване на трансферната му сума.

Самият играч вече се е споразумял с Ювентус за личните си условия, които включват годишна заплата от 3 млн. евро и бонуси.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови