Ювентус ще гони шеста титла с резервите

OFFNews 06 май 2017 в 09:34 1757 0

Италианският хегемон Ювентус може да стане шампион за шеста поредна година. За целта тази вечер от 21,45 часа на "Ювентус Стейдиъм" "бианконерите" трябва да победят градския съперник Торино в местното дерби, известно като "Дерби дела Моле".

Това е предпоследното голямо препятствие за "Старата госпожа" по пътя към поредното Скудето във витрината си. "Бианконерите" ще станат шампион днес при условие, че в същото време Рома не спечели срещата си с Милан в неделя.

Следващата седмица Ювентус играе реванш в полуфиналите на Шампионската лига срещу Монако и за "бианконерите" двубоят с "монегаските" е изключително важен. В първия мач италианците си свършиха половината работа като победиха с 1:0 и сега им остава да направят и решителната крачка.

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри смята да даде почивка на голмайстора Гонсало Игуаин в днешното дерби. Според "Скай Италия" наставникът за пореден път през сезона смята и да прекрои схемата на игра и да заложи на 4-4-1-1.

Алегри вече разкри, че Нето ще започне под рамката на мястото на Джанлуиджи Буфон. На мястото на Игуаин на върха на атаката пък се очаква да стартира Марио Манджукич. Пауло Дибала ще действа от малко по-задни позиции, а по двата фланга ще стартират Хуан Куадрадо и Стефано Стураро.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!