Герена затвори врати преди важния сблъсък на Левски с Верея

OFFNews 18 май 2018 в 10:54 2946 0

В Левски са сериозно стресирани от предстоящото гостуване на Верея. На "Герена" мобилизацията е на максимум, тъй като при провал в Стара Загора "сините" може би ще загубят третото място в крайното класиране, кето дава право за бараж, даващ квота за Лига Европа.

Все още никой от клуба не говори за предпочитания за съперник в този сблъсък, тъй като участието не е сигурно. Въпреки това сините ще пратят свой човек на "Лаута" да гледа реванша между Локо Пловдив и Черно море, пише "Тема спорт".

Първият двубой във Варна завърши 2:1 за Черно море. Пратеникът ще изгледа мача на "Лаута" в събота и после ще отиде при отбора в Стара Загора, а срещата с Верея там е на следващия ден.

Евентуален пряк двубой на Левски срещу победителя от Локо Пд и Черно море е насрочен за 24 май от 20:30 часа и ще се играе на "ВИВАКОМ Арена Георги Аспарухов", тъй като по правило домакин е отборът, заел трето място в крайното класиране.

След като онзи ден се разбра, че ако Левски не спечели участие в Лига Европа раздялата с Делио Роси ще е почти сигурна, той и щабът му са мобилизирали до краен предел съблекалнята.

Тренировките до гостуването на Верея са закрити, като охраната на тренировъчните игрища е увеличена. Немалка част от футболистите също могат да последват съдбата на треньора, независимо от това дали договорите им приключват сега или имат такива и за следващия сезон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови