В Левски намериха виновника за загубите

OFFNews 17 май 2018 в 09:01 9570 0

Снимка levski.bg

Футболистите на столичния Левски намериха обяснение за загубите във важни мачове през сезона. Според левскарите причината е, че мачовете са се играли на националния стадион "Васил Левски", а не на клубното съоръжение "Георги Аспарухов" в Подуяне.

"Има нещо там. Не ни върви. Славия ни спъна през есента, а следд това и за Купата. Витоша ни взе точка, ЦСКА ни би два пъти", коментирали левскарите, цитирани от "Меридиан Мач".

Сега на Левски му предстои битка за Европа срещу Верея в Стара Загора. Точка или победа ще осигури на сините бараж срещу седмия във временното класиране.

Делио Роси ще остане начело на Левски само ако успее да класира отбора за участие в Лига Еворпа. В противен случай италианският специалист ще се раздели с клуба.
Според шефа в клуба Красимир Иванов участието в Европа не било важно за финансите на клуба, а имало само репутационен характер.
Въпреки това на "Герена" са поставили пред треньора Делио Роси задачата да удържи третото място. Ако Левски се добере до евроучастие, идеята на ръководството е да даде шанс на Роси да води тима и на международната сцена. Освен това съставът ще бъде подсилен с три нови попълнения.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови