Даниел Моралес ще води ЦСКА срещу Рома

OFFNews 28 октомври 2020 в 16:11 2419 0

Снимка Официален сайт на ЦСКА

Отборът на ЦСКА ще бъде воден от временен треньор срещу Рома в утрешния мач от втория кръг на групите в Лига Европа в Рим. Това е Даниел Моралес. Ще му помагат Красимир Чомаков и Кирил Динчев. Този триумвират пое спортно-техническата власт след уволнението на старши треньора Стамен Белчев в неделя.

"ЦСКА изигра доста мачове в Европа и знае какво трябва да направи. Очакванията към ЦСКА винаги са големи. ЦСКА трябва да има стил, без значение дали играе срещу Рома или някой друг. Най-важното е отборът да си повярва.

Играчите имат качества и когато играят като колектив, няма нищо невъзможно", коментира Моралес пред репортери на летище "София" преди заминаването за Рим.

"Не е приятно това, което се случи със Стамен Белчев, но това е решение на ръководството. Момчетата са професионалисти, ние сме работници в този клуб и трябва да си вършим работата.

За един ден не може да променим играта. Имахме една тренировка и няма какво да се промени генерално. Важното е да играчите да си повярват. Във футбола няма нищо невъзможно, разбира се, че ЦСКА може да направи нещо добро в Рим. Няма да е изненада, ако ЦСКА победи.

Ако Рома ни подцени, може да бъде в наша полза, но не мисля, че ще го направят", коментира Даниел Моралес.

Няколко часа по-късно ЦСКА пристигна в Рим. Италия посрещна червените с безоблачно небе и слънчево време при температура на въздуха около 18 градуса.

Всички налични футболисти са здрави и с отбора, като единствено защитникът Юрген Матей, който се контузи в мача срещу Арда, не пътува с останалите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови