Барса продължава с мераците за Дембеле и Коутиньо

OFFNews 07 август 2017 в 16:15 2066 0

Ръководството на Барселона продължава неуморно да води преговори с Ливърпул в опит да се сдобие с правата върху Филипе Коутиньо, пише вестник "Mundo Deportivo".

Според изданието, шансовете на каталунците биха се повишили, ако от "Камп Ноу" включат в сделката и футболист на "синьо-червените".

Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп има симпатии към Андре Гомеш и не би отказал да разполага с такъв футболист в състава си.

Новият треньор на Барса Ернесто Валверде и шефовете на каталунците обаче също възлагат надежди на португалеца и първоначалната им идея била да не се разделят с него.

В опит да се закупи Коутиньо обаче трябва да се вземат трудни решения и може би това ще склони барселонци да се разделят с Гомеш.

Друг вариант за бартер плюс пари е Рафиня Алкантара, но той не е възстановен напълно и затова шансовете са доста по-малки.

В същото време ръководството на Барселона продължава с опитите да привлече звездата на Борусия Дортмунд Осман Дембеле.

Припомняме, че през уикенда излезе информация, че каталунците са се разбрали с втория най-добър подавач в Бундеслигата за изминалия сезон и сега остава да получат съгласието на Борусия.

Първото предложение на Барса към носителя на купата на Германия е било за 70 милиона евро, плюс различни бонуси за постигнати резултати.

Желанието на германците обаче е да бъдат изкушени с поне 100 милиона евро, а според различни медии Дортмунд е готов да продаде младия французин при още 10 милиона евро отгоре на масата.

Очаква се съвсем скоро двата клуба да проведат преговори. Според испанските медии предложението на каталунците няма да надхвърли границата от 100 милиона евро.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!