Барселона харчи половината от парите за Неймар за нов бразилец

OFFNews 06 август 2017 в 11:58 3359 0

С пълна каса след трансфера на Неймар в ПСЖ за 222 милиона евро, Барселона може смело да погледне за негов заместник на трансферния пазар. Като такъв на "Камп Ноу" се очертава друг бразилец - звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо.

Каталунците са отправили оферта за 100 милиона евро, която е приета, твърди "Ел Мундо Депортиво". Според изданието техничарят ще подпише петгодишен договор с Барселона още във вторник.

От Барса искаха Коутиньо още преди напускането на Неймар, но предложените 70 милиона евро плюс 10 милиона под формата на бонуси бяха отхвърлени от Ливърпул.

Междувременно един от най-желаните и класни халфове в света Марко Верати потвърди, че е бил обект на сериозен интерес от страна на Барселона през това лято.

Както е известно, каталунците се опитаха да го привлекат в редиците си, но вместо това Пари Сен Жермен взриви пазара с 222-милионния трансфер на Неймар.

“Да, имаше нещо с Барселона, но нищо особено не се случи. Оттогава не сме водели други разговори. Реших да остана в ПСЖ и се радвам за това. И Неймар няма нищо общо, защото взех решението преди това. Изобщо не предполагах, че той ще дойде при нас, когато размишлявах върху бъдещето си”, каза италианецът.

ПСЖ откри новия сезон във френската Лига 1 с комфортен успех 2:0 над новака Амиен, а новата бразилска звезда Неймар изгледа мача от трибуните.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови