Барса дава 100 млн. и за Дембеле, от Борусия се дърпат

OFFNews 06 август 2017 в 19:58 2530 0

След като днес бе съобщено, че пристигането на Филипе Коутиньо в Барселона срещу 100 млн. евро е почти сигурно, от клуба постигнаха споразумение и с Усман Дембеле за личния му договор, но от Борусия Дортмунд са на път да провалят сделката.

Изпълнителният директор на германците Ханс-Йоахим Ватцке заяви, че 100 млн. евро са малко, без обаче да потвърждава за преговори с каталунците.

Точно тази сума френският вестник "L’Equipe" посочи като желана от Борусия, но сега излиза, че от Барса ще трябва да се бръкнат още.

Ватцке даде за пример трансфера на Кевин де Бройне от Волфсбург в Манчестър Сити за 74 млн. евро. Според него независимо че "вълците" са получили солидна сума, те не са успели да му намерят достоен заместник.

"Сделката за Де Бройне беше рекордна. Като погледнем сега обаче, се вижда, че това не беше добър трансфер за Волфсбург, защото клубът загуби качествен играч", обясни Ватцке пред "Eurosport".

20-годишният талант Дембеле беше искан от Барса още преди повече от година, когато все още беше в Рен. Тогава обаче Дембеле избра Борусия, за да получи повече възможности за изява.

Снощи френският национал игра цял мач и дори вкара дузпа за Дортмунд при загубата от Байерн Мюнхен в срещата за Суперкупата на Германия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!