Автобиографията на Димитър Бербатов излиза с подкрепата на Fibank

„По моя начин“ вече е в книжарниците

OFFNews 10 ноември 2018 в 13:30 3595 2

Снимка Сиела/Фейсбук

Официалната автобиография на Димитър Бербатов вече е в книжарниците със съдействието нa Fibank (Първа инвестиционна банка).

Премиерата на книгата се състоя на 10 ноември в Paradise Center София, където стотици фенове на великия български футболист дойдоха, за да видят своя идол на живо, да се снимат с него и да получат автограф с лично послание върху книгата му. Те чакаха търпеливо на огромна опашка с книгата в ръце, за да срещнат футболиста на живо и да получат автограф. Часове наред звездата говори с почитателите си и разписваше книгите, като обеща да остане, докато не даде автограф и на последния от опашката.

В 500 страници футболистът e разказал както никога досега за върховете и спадовете, за проблемите и предизвикателствата в живота си:

„В тази книга има върхове и падения, успехи и разочарования. Всичко, което ще прочетеш, написах с желание да споделя с теб пътя си от малките асфалтови игрища до големите световни стадиони. Вижданията си за футбола, но и за живота. Мнението си по различни теми и отговорите на доста въпроси. Срещите си с интересни хора, със световни звезди и гениални футболисти. Сблъсъците си на терена и извън него“, сподели Димитър Бербатов по време на събитието.

Димитър Бербатов е голмайстор на националния отбор на България за всички времена. Играл е в ЦСКА, „Байер” (Леверкузен), „Тотнъм”, „Манчестър Юнайтед”, „Фулъм”, „Монако” и други. Шампион е на Англия през 2009 г. и 2011 г. и е голмайстор на английската Висша лига за сезон 2010/2011 г.

„Димитър Бербатов е не само изключителен професионалист, но и невероятен човек с голямо сърце. Чрез своята фондация той помага на талантливите български деца да развиват своя потенциал в сферата на спорта, науката и изкуствата“, сподели Ивайло Мутафчиев, основен акционер на Първа инвестиционна банка (ПИБ).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12373

2

Emigirl

12.11 2018 в 13:31

Браво за подкрепата, от банката са избрали и подходящият човек, Бербо е супер звезда из цял свят и трябва да се знае повече за него и че е българин!

12284

1

Kristiano789

12.11 2018 в 12:31

Купих си и на Бербатов, и на Стоичков. Струва си да се четат, браво за желанието да издадат книги и за реализацията на практика.
 
X

Подкастът на OFFNews