Quantcast

Всички пътища водят към ТИМ – по велоалея във Варна (снимки)

Последна промяна на 30 август 2013 в 08:38 6791 32

Всички пътища водят към ТИМ, Снимка: varna.topnovini.bg
Всички пътища водят към ТИМ, Снимка: varna.topnovini.bg

Неизвестни ентусиасти надраскаха чисто новата Алея на спортната слава във Варна, съобщи сайтът ТОП Новини.

Алеята на спортната слава, известна преди във Варна като Станчовата алея, минава по продължението на ската, надвиснал над крайморската Алея първа.

След намесата на авторите двете стрелки, които по принцип показват движение и в двете посоки, сега сочат към ТИМ.

Надписът е напръскан със спрей върху новата настилка. Изглежда, че авторите са искали да изразят възмущението си от факта, че групировката ТИМ има ключова роля в града.

Същото възмущение стана повод за масовите протести във Варна през февруари. Вместо демонстрациите срещу високите сметки за ток, които се провеждаха във всички градове на страната, в морската столица хората надигнаха глас срещу групировката на Марин Митев.

Ето част от писмото, което читателката ни Емилия Балчева изпрати през март, за да предаде посланието на варненци до столицата:

През последните години варненци са в непрекъснато състояние на война, обявена им както от ТИМ, така и от общинската и държавната администрация. Години наред групировката безнаказано рекетира и ограбва гражданите, „законово” придобива общински и държавни земи, получава протекцията на висши управници, за да получи чрез фирмите си обществени поръчки в много общини на страната без конкурс и то на цени в ущърб на държавата.  За гражданите на Варна държавата – това е ТИМ и цялото ù престъпно лоби в българските органи на властта. Единствената форма на общинско управление в града е плутокрацията.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.08 2013 в 17:53

Морски, тебе авно много те е брулил морският вятър и съвсем ти е отвял акъла. Но, със сигурност са те подплатили и добре финансово за да си тошкова ербап и наперен. Парите наистина не миришат.

30.08 2013 в 17:35

Хахаха, да, общонародната ти тайна издиша. Последният пирон в ковчега на престъпността във Варна беше забит със свалянето на Киро, но ти няма как да го знаеш, защото си бургаска батка с Адибас и мозъкът ти стига само да хейтиш в нета едни и същи заучени фрази. Ходи да си вземеш хонорара от Реформаторския брог и да си купиш нов АдиБас за сватбата, стига си се обяснявал тук.

30.08 2013 в 17:35

Само в България може някой да се и**ере на метеното и да се намерят 10 човека да му ръкопляскат. Утре ако отида до София и ви нацапотя любимите павета с "ПЕЕВСКИ Е Г*З" пак ли така ще се радвате?

30.08 2013 в 17:07

И не само София!

30.08 2013 в 16:53

Като са във война, как така строят алеи за хората? Доста малоумно изказване ми се струва...

30.08 2013 в 16:36

Не се прави на ударен, общонародна 'тайна' са методите с които ТИМ натрупват активи. Те включват всички (и още) от престъплениа посочени по горе. Щахме да сме луди ако вярвахме в лъжите които ръсиш.

30.08 2013 в 15:41

Вие луди ли сте в тоя сайт, бе? Що за глупости са това? Кой рекитира и изнасилва? Това да ви е Бургас? Нещо сте объркали града на мутрите. Изтрещели бургаски батки сипят огън и жупел по Варна в нета. Жалки сте!

30.08 2013 в 15:33

Да бе, няма го днес голямото изкуство на великите "райтъри," а и ценителите много-много ги няма

Но пък ние тук си говорим за друго де, и на повечето сигурно ни е през оня за "райтърите," така че няма проблем.

30.08 2013 в 15:24

Трябва и мисъл, така е. Твоята къде е?

30.08 2013 в 14:50

Хем си е селения, хем си е и реклама. Не знам кое точно не ти стана ясно. Прочети си го още няколко пъти ако не можеш да зацепиш, а ако имаш някакъв коментар, които искаш да направиш го прави по същество - не само да коментираш всички статии, къде с аргументи и къде без. То не е само да драскаш, трябва и малко мисъл - определено не заслужаваш да вземеш бонус!