Всички пътища водят към ТИМ – по велоалея във Варна (снимки)

Елица Мартинова 30 август 2013 в 08:38 7567 32

Всички пътища водят към ТИМ, Снимка: varna.topnovini.bg
Всички пътища водят към ТИМ, Снимка: varna.topnovini.bg

Неизвестни ентусиасти надраскаха чисто новата Алея на спортната слава във Варна, съобщи сайтът ТОП Новини.

Алеята на спортната слава, известна преди във Варна като Станчовата алея, минава по продължението на ската, надвиснал над крайморската Алея първа.

След намесата на авторите двете стрелки, които по принцип показват движение и в двете посоки, сега сочат към ТИМ.

Надписът е напръскан със спрей върху новата настилка. Изглежда, че авторите са искали да изразят възмущението си от факта, че групировката ТИМ има ключова роля в града.

Същото възмущение стана повод за масовите протести във Варна през февруари. Вместо демонстрациите срещу високите сметки за ток, които се провеждаха във всички градове на страната, в морската столица хората надигнаха глас срещу групировката на Марин Митев.

Ето част от писмото, което читателката ни Емилия Балчева изпрати през март, за да предаде посланието на варненци до столицата:

През последните години варненци са в непрекъснато състояние на война, обявена им както от ТИМ, така и от общинската и държавната администрация. Години наред групировката безнаказано рекетира и ограбва гражданите, „законово” придобива общински и държавни земи, получава протекцията на висши управници, за да получи чрез фирмите си обществени поръчки в много общини на страната без конкурс и то на цени в ущърб на държавата.  За гражданите на Варна държавата – това е ТИМ и цялото ù престъпно лоби в българските органи на властта. Единствената форма на общинско управление в града е плутокрацията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков