Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

Цветанов: Съпругата на Миро Найденов подаде молба за развод

Николаос Цитиридис 27 април 2013 в 12:22 11793 11

Бившият земеделски министър Мирослав Найденов, Снимка: БГНЕС, Архив
Бившият земеделски министър Мирослав Найденов, Снимка: БГНЕС, Архив

Съпругата на Мирослав Найденов е подала документи за развод, съобщи Цветан Цветанов в предаване на Нова ТВ "На светло".

Това се потвърдило след като Мирослав Найденов е дошъл сам на купона за рождения ден на Цветанов.

"На 8-ми април говорих с лидера и решихме да се съберем за последно преди кампанията и да се почерпим за рождения ми ден. Тогава разбрах, че съпругата на Найденов е подала молба за развод. В такива моменти трябва човек да се подкрепя. Аз когато каня гости, каня и техните половинки. Найденов дойде сам", каза Цветанов пред Люба Кулезич.

След като оповести публично личните проблеми на Найденов, Цветанов заяви, че бившия земеделски министър има връзки с главния обвиняем в мегаделото "Октопод" Алексей Петров.

"Има определени срещи, които излязоха - с Алексей Петров например. Доколкото знам, е имало и с Емил Димитров. Вероятно са координирали действията си", коментира Цветанов.

Цветанов припомни и как Найденов е станал министър на земеделието през 2009г. "В първоначалния вид на новото тогава правителство Мирослав Найденов не е присъствал, а министър на земеделието щеше да бъде Десислава Танева. В този момент, една публикация във в. "Труд" свързана с нея, която имаше за цел да дискредитира ГЕРБ, разколеба Борисов, защото в началото на едно правителство всичко трябва да е ясно и прозрачно. И след този скандал Борисов назначи Найденов вместо Танева, каза още Цветанов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!