Цветанов за скандала със СРС: "Нямам нищо общо"

Николаос Цитиридис Последна промяна на 27 април 2013 в 10:41 2085 2

Бившият вътрешен министър отрече да има каквато и да било връзка със СРС-тата на Борисов, Найденов и Кокинов, публикувани вчера.

В предаването на Люба Кулезич по Нова ТВ, Цветанов заяви, че тези постоянни удари по ГЕРБ са заради това, че другите партии нямат своя политическа платформа.

„Удрят ме, защото през цялото време съм се борил с тежката организирана престъпност”, каза още Цветанов в предаването.

Според бившия вътрешен министър, някой "дирижира" всичко това. По негови подозрения Алексей Петров и Емил Димитров- Фаса са земесени в скандала.

„Знаете за определени срещи между Миро Найденов и Алексей Петров, които излязоха в скандала. Доколкото знам, имало е среща и с Емил Димитров, където може би са планирали следващите си действия”, заяви още Цветанов.

По думите на втория в ГЕРБ, целта на другите партии и в частност на БСП е да няма втори мандат на Борисов. "Ако управляваме още четири години, БСП ще се разпаднат. Там проблеми ще започнат след изборите".

В предаването, Цветанов още веднъж потвърди думите си относно Станимир Флоров и разслседването срещу него. Бившия вътрешен министър заяви, че щом директорът на ГДБОП е атакуван по този начин, значи си е свършил работата добре.

„Най-големият проблем в момента е, че се създаде институционално недоверие. Аз съм убеден, че и прокуратурата, и МВР са в много деликатна ситуация, а бяхме екип през последните четири години”, каза още бившият министър.

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.04 2013 в 12:51

"Нямам нищо общо" заявява Цв.Цв.! В същото време Прокуратурата завява, че Миро е подслушван законно! Човека извършвал това подслушване, заявява ,че това е ставало по нареждане на Цветанов!
Кой лъже? Експерти заявиха, че подслушването може да се осъществява с мобилната техника, чрез подслушване на мобилните телефони! Е толкова ли е трудно да се направи извода, кой лъже! Особенно след като се знае, че всяко законно подслушване с тази техника става само със знанието и разпореждането на Министъра на МВР! И кому е нужно да ни правят на луди, чрез Кулезич, че Миро сам е подслушвал разговора??? Защото му се чувало биенето на сърцето и че когато отива до таолет не се чувало ясно, какво си говорят Б.Б. и Коконов?? Целта е ясна! Трябва да се омаловажи гнусотията която се чува на записа, трябва Цецо да не е виновен и Бойко целият в бяло!

27.04 2013 в 12:18

Цветанов, цяла България си подслушвал! Не се оправдавай!...За да си чуе всеки записите, обаче ще трябва да се обърне с искане към централата на БСП. Там се пазят записите които Цветанов е направил!