Цветанов: С отстраняването на Флоров целят мен

Последна промяна на 20 април 2013 в 15:57 2228 8

Цветан Цветанов Снимка: БГНЕС, архив
Цветан Цветанов Снимка: БГНЕС, архив

Цветан Цветанов видя в разследването срещу шефа на ГДБОП Станимир Флоров атака срещу самия себе си.

"Всичко това, което се вади в момента, е с една–единствена цел – политически да се търси някаква форма за отстраняването на едно от силните лица в ПП ГЕРБ в мое лице", каза бившият вицепремиер и вътрешен министър в кабинета "Борисов" в Дупница.

"Това съвпада с очакванията на организираната престъпност. През всички тези години си навлякох доста гнева на тези, които бяха задържани, някои бяха осъдени на доживотни присъди, без право на замяна”, допълни Цветанов.

В защита на тезата си Цветанов прави сравнение между случая с Флоров и този с разследвания за трафик на кокаин Евелин Банев - Брендо от 2008 г.

"Защо прокуратурата не направи всичко възможно, за да видим как в 2008 година в Евелин Банев – Брендо се е намерил докладът на службите и как е стигнал до него? Да чухте някъде да е образувано производство, да се прави нещо в тази посока", попита зам.-председателят на партия ГЕРБ Цветанов

Цветанов припомни и случая на Брендо. През 2008 г. представители на италианските власти идват в България и дават информация, че групата на Брендо изнася 40 тона кокаин годишно от Южна Америка за Европа. Самият Брендо получава доклада два часа след самата среща.

"Миналата година поканих един от разследващите по този случай, направихме среща в моя кабинет, аз го изпратих при Флоров, и двама – трима колеги, които работят в отдела за наркотиците. Когато задържахме Евелин Банев – Брендо, намерихме доклада, който е предоставен от тези, които в българското правителство са боравили с този материал. Банев го задържахме с 18 мобилни телефона, той си имаше пряк контакт с тези лица. Карта с основния маршрут за прекарването на кокаина", каза Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.04 2013 в 03:05

РАЗБРАХ ,ЧЕ ТОЯ ФЛОРОВ Е ВЛАХ ОТ ГЪМЗОВО-ВИДИНСКО.ТОВА СА ХОРА С ОГРОМНО ЕГО,МРЪСНИ ПО ДУША,ЗЛОБНИ И ОТМЪСТИТЕЛНИ.НЯМА СЪМНЕНИЕ ЧЕ ТОЯ Е ИДИОТ.

20.04 2013 в 20:58

Генерализирано разстройство на развитието
Особености в словесното общуване: говорене за себе си като за второ или трето лице, механично повтаряне на чутото, непрекъснато повтаряне на едно и също, употреба на изрази, значението, на които се разбира само от най-близките, говорене с особена интонация, сила или ритъм на гласа, ритуално задаване на въпроси и др.
Пример: “Всичко това, което се вади в момента, е с една–единствена цел – политически да се търси някаква форма за отстраняването на едно от силните лица в ПП ГЕРБ в мое лице”

20.04 2013 в 20:24

ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ ТРЯБВА ДА СИ ЗАМИНЕ!БЪЛГАРИЯ Е ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА,ЖИВЕЕ ИСТОРИЧЕСКИ В 21 ВЕК,СТАЛИНОВИТЕ МЕТОДИ НА УПРАВЛЕНИЕ НЕ СА ЗА НАШИЯТ НАРОД!ПОСРЕДСТВЕНИТЕ ХОРА СИ СЛУЖАТ СЪС СИЛОВИ МЕТОДИ,ЗА ДА ПРИКРИЯТ ЛИПСАТА НА КОМПЕТЕНТНОСТ !ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЧАЛГА-ПОЛИТИКАТА ДА СИ ОТИДЕ И НАРОДА ДА ИЗБЕРЕ КОПЕТЕНТНИ И МОЖЕЩИ ПОЛИТИЦИ!

20.04 2013 в 17:57

Цвъки, голям си задник.

20.04 2013 в 17:49

<em>Коментарът е изтрит заради нецензурно съдържание.</em>

20.04 2013 в 17:15

В негово лице имаме лице, което е пълен...

20.04 2013 в 16:22

И не само това. Превръщането на полицията в частна милиция се крепи на няколко опорни точки и е като кула от карти. Като махнеш някоя долна карта и цялата кула се срутва. И ще има накърняване на някакви интереси и няма да бъде същото. А Цветанов, ако беше мъж на място, отдавна трябваше да се е оттеглил от политиката.

20.04 2013 в 16:12

Всичко това, което се вади в момента, е с една–единствена цел – политически да се търси някаква форма за отстраняването на едно от силните лица в ПП ГЕРБ в мое лице


АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
 
X