Свидетел на инцидента: Стоичков не е удрял журналист

Николаос Цитиридис 10 октомври 2012 в 12:19 1825 3

Камата не е удрял български журналист. Снимка БГНЕС
Камата не е удрял български журналист. Снимка БГНЕС

Кореспондент на bTV, свидетел на инцидента със Стоичков, опроверга информацията, че бившият национал е удрял български репортер.

"Журналистът Светлозар Момчилов не е бил ударен от треньора Христо Стоичков". Това каза кореспондентът в САЩ Ясен Дараков, който е бил свидетел на скандала между Камата и репортера в Чикаго.

Сцената се е разиграла, след като Стоичков е говорил пред испанска медия. Момчилов е започнал да разпъва малка камера, но треньорът на "Литекс" категорично е отказал да говори пред българския журналист.

Стоичков дал ясен знак, че не желае да говори повече. Независимо от това Момчилов продължил да упорства. Стоичков отишъл на масата си, но журналистът го последвал. Камата, видимо раздразнен, му казал, че не го познава и не желае да разговаря.  Момчилов отвърнал, че това е изключително грубо.

Друг журналист се опитал да отстрани Момчилов от масата на Стоичков, но не успял. Накрая Камата скочил, хванал го за ревера и го извел от залата. Там го чакала охраната, която наредила на Момчилов незабавно да напусне събитието. През цялото време обаче треньорът на "Литекс" не е удрял Момчилов, категоричен е Дараков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!