Scorpions се завръщат в България с нов концерт

Николаос Цитиридис 16 октомври 2013 в 13:40 6534 3

Scorpions
Scorpions

Легендарните Scorpions отново ще гостуват у нас на 16 декември. Рок динозаврите ще свирят в зала "Арена Армеец" в столицата по покана на организаторите от Loud Concerts.

Цената на билетите е между 65 и 100 лв., а първите 1000 билета ще бъдат с 10% намаление за всяка категория. Пропуски за рок събитието вече може да откриете и в мрежата на Eventim.

Концертът ще бъде част от предстоящия ROCK N' ROLL FOREVER TOUR, с който бандата ще премине през София по Коледа! Емоцията и успеха на последния албум Sting in the Tail, промени решението на групата от преди три години, да сложи "край на турнетата". В наскоро дадено интервю за списанието "Classic Rock Magazine" фронтменът на бандата Клаус Майн сподели: "развълнувани от успеха - идеята за пенсиониране постепенно изчезна от съзнанието ни".

Турнето на Scorpions стартира в края на тази седмицата от Беларус, а само в Русия - концертите на бандата ще бъдат четири. В последно време групата работи по нов албум, който освен нови, ще включва и неиздавани до сега песни, написани през 80-те. "Не искам да издавам твърде много сега, но мога да ви уверя, че все още има живот в старите Scorpions", добавя Майн. "Работим усилено и върху документален филм за кариерата ни, в който ще включим и кадри от последното ни турне". Oт 2010 г. насам групата изнася над 200 концерта в различни точки на света.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!