Quantcast

Радан Кънев: Бареков олицетворява мафията

Последна промяна на 22 август 2013 в 20:07 11690 108

Радан Кънев
Радан Кънев

В своя Facebook профил лидерът на ДСБ  отговори на нападките на Николай Бареков, че телевизионният водещ не знаел „какво точно работят господата Панчугов, Кънев и Сандов, и с какви пари си финансират проекта. Дори не знам какво работят, за да се издържат - за разлика от тях аз съм Бареков и почти всеки българин ме познава“.

Според мен правилното поведение е да игнорираме "великодушието" на хора, които олицетворяват нелегитимния в Европа сговор между (често подкрепян от властта) бизнес, власт и медии. Такъв сговор наричаме "мафия", пише Радан Кънев.

Радан Кънев посочва още:

Задочно обаче беше зададен въпрос, който държа да не оставя без отговор, за да няма никакви съмнения - какво работя, за да се издържам?

Работя и се издържам от 17-годишен. Бил съм общ строителен работник, изолирал съм покриви с асфалт, бил съм за кратко охрана(?!) в търговска верига, сценичен работник и други законни занимания. През по-голямата част от следването си съм бил продавач нощна смяна и стажант в адвокатска кантора денем. От 11 години и половина съм адвокат, при това доста приличен. От четири години доходите и имуществото ми са публични на сайта на Сметната палата - и хонорарите, и данъците, и ипотеката, и мижавите влогове. Има много точно съвпадение между доходите, върху които плащам данъци и осигуровки, и скромното ми лично имущество. Водя - като повечето хора от поколението ми - труден, но приличен живот. Нямам нито ден сигурен доход зад гърба си, винаги съм харчил пари, които съм изкарал с честен труд по конкретни задачи.

И да - през '97 година бях там, където бяхме всички. Но никога няма да си "пиша актив" от това.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.08 2013 в 23:08

++++++++++!!! Много точно!

30.08 2013 в 23:01

Тези органи отдавна вече не са призвани да защитават националната сигурност и даже не само не правят нищо за нея, но май "работят" за други интереси. Наскоро даже ги "реформираха" и "прекадруваха", така че те вече "правилно" се грижат за сигурността на "компрадорско-чорбаджийската БГ олигархия", както и прислужващите я властови, политически и престъпни котерийни групировки.

30.08 2013 в 16:11

Драга Мери, не знам защо наричате Атанас Атанасов - гном?! Бихте ли пояснили?! Колкото до оплювачите на Иван Костов искам да им кажа, че те не могат да посочат НИТО ЕДИН ПО-КАЧЕСТВЕН ДЪРЖАВНИК на прехода, от Иван Костов!!! Не могат да посочат също и НИТО ЕДИН ДЪРЖАВНИК НА ПРЕХОДА, освен Костов, който посмя да извърши толкова много, смислени и полезни реформи, БЕЗ КОИТО СИ ОСТАВАХМЕ НА ДЪНОТО, до което ни доведоха" загрижените за съдбата на народа" ни червени боклуци и тяхните назначени капиталисти от ДС! Никой друг освен Иван Костов не е вадил страната ни от фалит и тотална криза!Никой друг освен Иван Костов не се опълчвал на действаща мафиотска структура( Мултигруп) и не й е смачквал главата, както направи Костов! Той каза : "Държават е по-силна от всяка групировка" и го доказа на практика! За това го марзят - олигархията, мутрите, бившите комунисти, родните "капиталисти", монополистите и вся остальая сволач и полагат неистови усилия вече 12 годни да му разрушат авторитета пред хората! Защото ги е страх от него! Само той по време на Косовската криза посмя да се озъби и на руснаците, като не ги пусна да прелетят над България, и на американците обаче - като отказа твърдо и аргументирано да приеме косовските бежанци! То е то да си държавник! Трябва да ти стиска, а не да се дупиш на всички за да те харесват в чужбуна, а да оставиш народа си да ти плати сметката! Така, че - плюйте го Костов, колкото си искате, белким ви стане по-леко от комплексите дето ви морат, но той ще остане в историята, а вие ще бъдете като във вица - ще изядете и солта и боя и накрая .....!

27.08 2013 в 16:24

Виж ся,Eбачев.Раздвоен съм и не съм единодушен какво трябва да са пра,и с тъпи парчета като теб.Чувал съм една любопитна история,която се е случила в началото на шестдесетте години на миналия век.Социализъма тъкмо бил победил/конфискували земята на селяните,а на гражданята им окрали фабриките и къщите/Настъпил всенароден КЕФ.Всички били равни и бедни като църковни мишки.Ама си останали прости и нагли.Взели да им прожектират и кино по селата в читалищата.Ама младият победил пролетариат се държал много некултурно в киносалоните.Псували,пърдяли,уригали и всячески разваляли културният ефект.И тогава Партията Майка взела крепки мерки.Както си издавали физиологични звуци,така ги закарвали в кметството и ги ''съветвали''с едни здрави и чепати тояги.
Познавам хора от тогава,дето до края на дните си не пръцнаха и не уригнаха,камо ли да пропсуват на публично място.Такава Култура им ''вкараха''с тоягите,че направо им имплантираха петстотин годишно цивилизационно развитие.
Тук е момента да призная,че развития Цоциализъм имаше някой предимства,що се отнася до тъпите парчета.Лекуваше ги бързо и пожизнено.До края на живота си се правеха на ''културни''и с бялото на окото следяха за тояга.
Eбачев,тъпако непоръбен.

26.08 2013 в 09:44

"Аз не бих гласувал за човек с името Радан. Звучи ми доста комунистическо."


Ти най-добре не гласувай въобще. И иди и се кастрирай превантивно.

24.08 2013 в 09:37

мн точно казано, макар и да не съм симпатизант на Кънев

24.08 2013 в 02:50

Най-после поне Радан Кънев , за разлика от ментора му Иван Костов направи извод кой е в БГ мафията.И налучка. Бареков е последното лайно изпуснато от господарите му и размирисало се по телевизията. Това ще мирише още няколко месеца , ще засъхне и ще стане на тор. Мене тази тор не ме интересува.Ама как Радан пропусна да нападне Бойко Борисов? От него и ментора му не си спомням да са критикували , поне минимално приятелите им от БСП. Всъщност, Радан Кънев написа, че това което е написал от оня ден, не се отнася за привърженици на ГЕРБ. Ами Радане, отнеси го тогава към привържениците на Серго. И към Мая Манолова и към всичките им любими. Жалки сте пич, жалки сте и няма да стигнете до благородството. Жалко.

23.08 2013 в 23:33

Раданчо, сега ближеш клитура на Кратунева и задника на Касим Дал - ще видим как ще лапнеш и дудука на Бареков, за да се наместиш в Парламента.

23.08 2013 в 22:28

Но това значи дамгосване, а в повечето случаи децата се различават от родителите си - животът е шарен и не е редно да се поставя в рамки. Кристален човек !!! Та това значи и богу да не е драг.

23.08 2013 в 21:13

А ти Радане какво олицетворяваш?Българската народна любов ли.От теб и твоето обкражение по големи мафиоти няма.