Протестиращи играха футбол пред централата на ГЕРБ

30 юли 2013 в 11:18 1668 4

Логото на ГЕРБ.
Логото на ГЕРБ.

Символичен мач между граждани и управляващи се игра пред централата на ГЕРБ, организиран от гражданското сдружение СИЛА, съобщи БНР.

Така неправителствената организация, нашумяла преди време с протестите си срещу високите цени на горивата, изрази протеста си срещу управляващите.

Отборът на управляващите импровизирано беше кръстен "Бистришки тигри" и разцъкваше топката на малките вратички пред ГЕРБ. 

Върнахме ги на работа ГЕРБ, но не с алтернативата да се върнат на власт, просто да са със сериозни позиции в парламента. Отделно, сега ги водихме и пред къщата му и вечер сме тука. Днеска решихме сутринта тук да си изпием кафето, просто да им даваме малко зор да работят, както се казва, да работят под пара малко, обясни Станимир Иванов, капитан на отбора.

Той твърди, че никой не е плащал за провеждане на инициативата.

"Обикаляме и срещу другите централи. Лютви Местан дал ли ми е пари да викам срещу БСП. Ето контра въпрос", обясни той, като допълни, че не би откликнал на поканата на Пламен Орешарски.

"Прочетох за подписката, че са се съгласили с Антоанета Цонева. Не знам, нека дойдат и да поговорят. Ето има трибуни, мегафони, да дойдат да поговорят, нека да направят комитет, елате при нас. Малко още не са се организирали толкова много, така че този въпрос не мисля, че има нужда да го коментирам даже", каза още Иванов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови