PR конспирации: Комунистите подготвяли убийството на Борисов

09 декември 2012 в 19:40 2515 5

Те веднъж са убили дядо ми, така че аз приемам много серизно тези работи, заяви Борисов.Снимка: БГНЕС
Те веднъж са убили дядо ми, така че аз приемам много серизно тези работи, заяви Борисов.Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов обяви, че Станишев е много страшен и "по наследство" знае как се убиват хора.

Премиерът дори е взел сериозни мерки заради изказването на лидера на БСП от вторник, което гласеше:„Този, който загуби доверието на хората и не иска да си тръгне с мир и по демократичен начин, ще си тръгне по друг начин”.

„Те веднъж са убили дядо ми, така че аз приемам много насеризно тези работи. Взимаме необходимите мерки да се предпазваме от тези бандити, да се охраняваме, те са много страшни. Станишев е много страшен, той по другия начин, той ги разбира тези работи – още така по наследство - как се убиват хора, как се правят концентрационни лагери, той прекрасно знае какво е било в Белене преди атомната централа да тръгне да строят там, как са давали хората на прасетата да ги ядат. Той знае какво е и затова неговият, другият, е ясен, но мисля, че няма да му се дадем така лесно. Те са много страшни”, коментира Борисов пред bTV.

Леден душ за пенсионерите

В неделното интервю на премиера имаше и леден душ за пенсионерите: "Няма да има коледни добавки към пенсиите, тъй като няма пари в бюджета".

„Трябва да продължим със същата фискална политика. Кой политик не иска да даде”, заяви Борисов.
 
Той констатира, че "цялата рода на Станишев през годините е допринесла за това да сме най-бедните".

Премиерът отбеляза, че е спокоен за предстоящите парламентарни избори: „Това, което строим и това, което правим и това, което още ще се направи до изборите, народът ще го оцени”.

Когато ми се пуши - пуша

Борисов сподели и личното си мнение за забраната за пушене в ресторантите.

Едно време се пушеше в градския транспорт, в самолета. Сега това би било много лошо възпитание. Абсолютно съм убеден, че във времето до 22 часа в ресторантите не трябва да се пуши, каза той.

По думите му би могло да има отмяна на пълната забрана за тютюнопушене, ако има отделно помещение, но парламентът да го обсъди.

Когато ми се пуши - пуша, но излизам на терасата, отсече Борисв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!