Quantcast

Плевнелиев ще отговаря на въпроси на граждани

Последна промяна на 16 септември 2013 в 15:20 813 3

Президентът Росен Плевнелиев. Снимка: БГНЕС
Президентът Росен Плевнелиев. Снимка: БГНЕС

Президентът Росен Плевнелиев ще се изправи утре пред граждани, проявили интерес за среща с него, за да отговори на въпросите им, съобщиха от президентството.

Това ще е първата тематична дискусия по инициативата на Плевнелиев „Диалог с гражданите“. Тя е посветена на въпроси за пазарната икономика в България.

За участие в нея са се регистрирали над 230 граждани, обявиха от "Дондуков" 2. 

Дебатът ще се проведе на 17 септември от 14 ч. в Централния военен клуб в София и ще бъде предаван пряко по БНТ и на сайта на президентството - www.president.bg.

Освен въпроси за пазарната икономика заявилите участие граждани чест питали за състоянието на медийната среда и затова следващата дискусия ще е на тази тема.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.09 2013 в 00:47

Да вземе да отговори накрая, защо е плащал на Кипърските консултанти, с какви пари си е закупил къщата в Гърция и имотите в България и какво го свързва с "добрия олигарх" Иво Прокопиев? Защо месец преди президентските избори бившия му партиен лидер ЦЦ прибра бившия му тъст в ареста за 72 часа? Съществен въпрос е също къде е учил география и наистина ли ще водят "Атлас" с Черната Златка.... абе такъв президент наистина не сме имали, ако не беше важно сигурно щеше да е много смешно, защото такава пародия никога не е имало.

16.09 2013 в 23:10

и понеже това не е първата кражба на имотите ни от крадливи комунисти ,та преди години на Рени Цанова ,която окраде и взе незаконно апартамента на родителите ми ,та я срещнах на Витошка и и пожелах рак и тя в имота на родителите ми окраден ,ми от това и умря в мъки ,та крадливи комсомолци на децата ви да се предадът ,както и окраденото, така и проклятието!!!

16.09 2013 в 22:43

тарикат комсомолски,що Столична община ти оправи имотите навреме в Бизнес центъра ,а ние софиянци ,дето дарихме по същото време част от имотите си безвъзмезднно за строежа на метрото пуснато от Борисов през 2008 и забележете с подписа за заповед на кмета Борисов ,подариха имота ни безвъзмезднно и без уведомение на комсомолци (мутри строили границата ни с Турция и границата на ЕС )ма мене ми изобщо като шоп не ми пука,та крадльо комсомолски, що тебе те обещетиха,а курвите сега в столична община ,след три осъдителни присъди на административния съд ни предлагат ЗАБЕЛЕЖЕТЕ 7000 лева по оценка от 2008 година за откраднатия ни имот 560км,м,в полза на частни лица ,необещетен и подарен и ползван с подкрепата на известна банка ,а ние и досега сме собственници и платци на общината на данък и такса смет ,а банката и репроспрективно комсомолците(пораснали и станали бизнесмени и разбойници и крадци заедно с ръководителите на Столична община),а копелета освен ,че като ни окрадохте и осъдихте баща ми ш му взехте и пенсията ,щото се бил жалвал(както пише в решението на съда ,въпреки фактите )ДА ВИ ИЗЛЕЗНЕ КЪСМЕТА ОТЗАД И ТО ТАЗИ ВЕЧЕР КОМУНИСТИ КРАДЛИВИ