Платен секс в центъра на София - между 100 и 200 лв. (видео)

Николаос Цитиридис 31 август 2012 в 15:37 12259 3

Снимка МВР
Снимка МВР

Служители на ГДБОП, ГД“Национална полиция“, СДВР, КАТ, ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ погнаха проститутки и танцьорки в София.

За една вечер органите на реда са проверили 7 обекта - 3 стриптийз бара, 3 нощни клуба и клуб за сексуални услуги. В тях имало общо 721-ма – персонал и посетители.

В проверено масажно студио на ул. „Цар Симеон” са заловени 4 жени и 1 мъж за предлагане на секс услуги срещу заплащане. Цените били обявени в интернет сайтове и варирали между 100 и 200 лв.

Екипите са извършвали проверка за издирвани лица, финансови измами, проституция и изправността на новите касови апрати по съмнителните увеселителни заведения.

Задържани са двама души - един от тях без документи, другият за хулиганство.

Видео:

В един от проверените стриптийзбарове служители на НАП са изготвили протокол за установената разлика при засичане на касовия апарат с наличността. На управителката на заведението е връчена призовка от Инспекцията по труда във връзка с нарушения на трудовото законодателство.

В друг стриптийзбар е съставен фиш от Агенция „Митници” за нарушения, свързани с акцизни стоки. В нощния клуб е изготвен и протокол във връзка с нарушения на Закона за авторското право и сродните му права.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!