Quantcast

Петното: Ако Йовчев ми даде власт, почвам веднага да арестувам

Последна промяна на 23 август 2013 в 08:25 6159 64

Бисер Миланов-Пеното и Йордан Бонев отново арестувани. Снимки: Тихомира Методиева
Бисер Миланов-Пеното и Йордан Бонев отново арестувани. Снимки: Тихомира Методиева

Ако вътрешният министър Цветлин Йовчев даде правомощия на Бисер Миланов – Петното, последният ще започне „веднага да арестува хората“. Това обяви самият Миланов пред „Нова телевизия“.

Заканата е част от стратегията на Петното за справяне с платените протести.

„Ще извадя снимките, където се вижда, че се раздават пари и ще почна да арестувам хората“, е заканата на Миланов.

Той разкритикува остро реакциите на полицаите, които, по думите му, не са успели да се справят с напрежението по улиците.

Миланов заяви, че е бил нарочен от протестиращите, които неведнъж сигнализираха на полицията за присъствието му, като го определяха за провокатор. Петното се оплака, че е обект на заговор и че медиите са подхванали кампания срещу него.

„Много неща трябва да разбере тоя народ, представят ме по един начин, който е удобен“, категоричен е Миланов.

Той призова хората и медиите да спрат да го наричат Петното.

„Не искам да ме наричате „Петното“, този прякор беше измислен от службите, евентуално за да ме „индифицират“ като по-нататъчен криминален контингент, който не е съгласен да бъде наведен цял живот“, каза Миланов.

Запитан за седемте си присъди, той заяви, че всички те са му „лепнати“ неправомерно.

„Те са следствие от това, че съм се бпорил с хората, които продават наркотици в държавата и ги закриляха разни полицейски органи“, обясни Петното.

На въпрос на гост-водещия Сашо Диков Миланов призна, че е безработен. Журналистът обаче отбеляза, че е видял как Миланов пристига със скъп автомобил Audi Q 7. Обяснението на Петното бе: „Едно момче ме бе наело да му върша услуги и ми го прехвърли“.

Миланов обеща да се бори срещу всяка власт, която не е в интерес на народа. Провокиран от водещата, той изложи тезата си, че „Джордж Сорос е най-голямото зло за България“. Попитан какво знае за Сорос, Петното обясни, че Сорос бил евреин.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.08 2013 в 11:56

Именно. Даже и приятелчетата им от ПЕС са поразени и притеснени от стръвта им да държат властта на всяка цена. Те и сега усещат, че имат насреща си нещо невиждано на Запад, но изглежда все още не подозират истинските му измерения. Бедна фантазия...

24.08 2013 в 09:34

комунистите нямат интерес от спиране на престъпността.. те така се хранят

24.08 2013 в 03:24

Лошото е, че тези червени майцепродавци през септември ще хвърлят криминални престъпници срещу протестиращите. Петното е един от първите. В момента МВР е в ръцете на един от най-опасните полицаи - Цветлин успя да измами както Б.Борисов, така и Плевнелиев. За да изпълни партийния дълг към мафията БСП. Той държи в ръцете си целия криминален контингент. Това са хора, които през целия си съзнателен живот са си вадили хляба с измами и насилие. При нужда ще ги хвърлят срещу народа, за да имат основание при последвалите безредици да употребят груба полицейска сила. Червените изроди няма да се поколебаят - срещу цвета на нацията - младите и умни протестиращи, те ще хвърлят утайката на обществото. Защото са се впили във властта като кърлежи. Нужна им е за нови кражби.

23.08 2013 в 22:17

Това е съществен коментар,Гаврил!

23.08 2013 в 21:59

Боже, пази България! Те затова гледат да бутнат Цветанов в затвора, че по негово време подобни си знаеха мястото.

23.08 2013 в 21:52

Никога не съм наричал петно това лайно!

23.08 2013 в 20:33

Защо пък само Петното да прави частна милиция и да арестува? Ами толкова други има и къде по-достойни - Митьо Очите, Бай Васо от Перник, да не говорим за Сумиста и неговите апапи (само дето трябва да ги пуснат от пандиза). То вътре има достатъчно надеждни кадри, всичко що не върви в крак ще го изпоарестуват. И опит имат хората, няма да стане нужда да ги обучават. А Орешарски може с помощта на братчето си още хора да подбере. Да видим тогава ще посмее ли някой да иска оставка.

23.08 2013 в 19:41

„Не искам да ме наричате „Петното“, този прякор беше измислен от службите, евентуално за да ме „индифицират“

"- Фикация, фикация!
- Оф, тая дума ще ми съсипе службата..."
http://www.youtube.com/watch?v=TrR8v4cAA1k#t=8m23s

23.08 2013 в 19:01

10 +

23.08 2013 в 18:55

В демократичния свят спонтанният граждански протест е една от най-естествените и типични волеизяви на свободния по дух човек ! Но да те изкарват на организиран „протест” срещу спонтанния граждански протест ? Това какво е ? Забележете, кой организира "контрапротести" в своя собствена подкрепа – преди всичко тоталитарните и диктаторски режими по света !