Общинар от БСП сравни протеста с Ал Кайда

OFFNews 21 август 2013 в 19:53 592 35

Столичният общински съветник Николай Белалов публикува повече от противоречиво изказване в профила си в социалната мрежа facebook.

В свое мнение за протестите срещу кабинета на Пламен Орешарски той казва: „Красивите не преговарят, а поставят ултиматум - Оставка! Ако някой ми посочи с какво се отличават от Ал Кайда ще му бъда благодарен!?!“.  Сравнението на протестиращите с придобилата печална известно терористична организация, предизвика остра полемика реакция в много от коментарите под статуса.

f Факсимиле от статуса на Белалов.

В останалата част от изказването си съветникът от левицата повтаря повечето от тезите на ръководството на БСП. Николай Йорданов Белалов е роден е на 03.06.1959 г. Висшето си образование завършва през 1985 г. във ВМЕИ ”Ленин”, факултета по транспорт, със специалност "Експлоатация на жп транспорт". През 1990 г. придобива специалност "Управление на персовнала" в АОНСУ, Варна. Избран е за общински съветник от БСП. Заместник-председател на постоянната комисия по образование, култура, наука и културно многообразие. Член на постоянната комисия по устройство на територията, архитектура и жилищна политика.

 

 

Ето и цялото му изказване във facebook, което публикуваме без редакторска намеса.

Интелигентните жертват гражданският мир за да наложат политическите си пристрастия и да си начешат егото! Хора работещи на добре платини длъжности в държавната администрация, в чужди фирми и дори в чужбина не търпят вота на избирателя! За тях повече грижи за децата, социално слабите, безработицата, борбата с монополите и т.н. са излишно наливане на пари! Тези хора нямат проблеми с плащането на тока, детската градина, парното, памперсите, водата! Те се борят с мафията, но не конкретната, а виртуалната, защото иначе може да се наложи да се борят с работодателите си! Те са интелигентни, умни и красиви и всички останали за тях са лош материал, цигани, червени боклуци, турци, евреи! Красивите не търпят алтернативно мнение, те по аксиома са прави и могат да ползват финансова подкрепа, да се замерят с черен хайвер, да ползват скъпи реквизити, да се возят на автобуси, да се ползват от охраната на полицията и общината, която отцепва целият център за забавленията им! Могат да се опитват да пребият с камъни министри и депутати, но това не ги прави по-малко интелигентни, красиви или умни! Що се отнася до останалите те по презумция са виновни-и когато само ги наблюдават, и когато изразят несъгласие с красивите! Красивите не преговарят, а поставят ултиматум-Оставка! Ако някой ми посочи с какво се отличават от Ал Кайда ще му бъда благодарен!?!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!