НСИ спира да си общува с медиите

01 април 2013 в 16:29 1859 0

НСИ
НСИ

Националният статистически институт спира да си общува с медиите.

Звеното му "Връзки с обществеността" се закрива, съобщиха днес в последното си съобщение от пресцентъра.

"Не е първоаприлска шега, защото получихме уведомление и съответните документи, че от днес звено "Връзки с медиите" в НСИ не съществува", пишат от пресцентъра.

Единственото получено до момента обяснение за промяната е, че има структурни промени в Статистиката.

"За нас това управленско решение предизвиква снизходителни усмивки и е повод за едно ново пролетно начало!", пишат в коментар Михаела Малеева и Иглика Трифонова от звеното.

"Благодарим на всички за колегиалното отношение, професионална ангажираност и коректността в отразяването на статистическата информация. Радваме се, че заедно реализирахме една от най-успешните информационни в България - Преброяване 2011. Без вашето партньорство нямаше да постигнем такъв успех особено в електронното преброяване и високата оценка на Евростат и другите европейски статистики.

Ние направихме едно малко чудо. Успяхме в месеца на преброяването да обединим нацията около една тема и да предизвикаме позитивната енергия в обществото. Надяваме се, че сме ви били полезни и пожелаваме да пишете все по-силни и аналитични материали,като ползвате статистическа информация", допълват в заключение от закритото вече звено в НСИ.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови