Някои части на София остават без вода

Мадлен Шишманова 14 август 2012 в 05:30 1358 1

Част от София отново ще е без вода. Снимка: БГНЕС
Част от София отново ще е без вода. Снимка: БГНЕС

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от „Софийска вода”.

Днес, заради направа на връзка на уличен водопровод по ул. „Триадица", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Княз Александър Дондуков", ул. „Веслец", ул. „Искър", бул. „Княгиня Мария Луиза".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: ул. „Триадица" №4.

Днес във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Царевец" ж.к. „Надежда 3", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

Ул. „Бели Дунав", бул. „Ломско шосе", ул. „Кирил Дрангов" , ул. „Хан Кубрат" и всички жилищни блокове в карето.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: ж.к. „Надежда 3" пред магазин „Фантастико"; на кръстовището на ул. „Христо Силянов" и ул. „Възрожденска" пред 8-мо ДКЦ.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове по ул. „Васил Кънчев" кв. „Хаджи Димитър" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Васил Кунчев", ул. „Резбарска", ул. „Владимир Вазов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на ул. „Ангел войвода" и ул. „Проф. Иван Шишманов".

Заради отстраняване на авария на уличен водопровод по ул. „Кумата" кв. „Киноцентър", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Кумата", ул. „Радецки", ул. „Асен Георгиев" Кв. „Киноцентър".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на ул. „Кумата" и ул. „Севастократор Калоян" .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 .

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови