Намушкаха в лицето мъж от Варна

Юлиан Христов 19 март 2013 в 15:41 1668 0

Линейка. Снимка: БГНЕС
Линейка. Снимка: БГНЕС

52-годишен мъж е бил нападнат рано тази сутрин на спирка във Варна, съобщиха от полицията.

По предварителна информация нападателите са били няколко. Без причина те са започнали да му нанасят удари с нож по лицето, тялото и ръцете. В момента те се издирват от полицията.

Опасност за живота на пострадалия няма, потвърдиха от болница “Света Анна”, съобщава БНТ.

Сигналът за инцидента е подаден на телефон 112 малко след 7.00 часа тази сутрин. Съобщено е за мъж, който лежи в локва кръв до спирка “Студентска”.

Пострадалият работи като електротехник и живее на около 200 метра от спирката, където е станало нападението тази сутрин. Съседите му недоумяват кои може да са нападателите му и какви са били подбудите им.

Пострадалият мъж живеел много скромно. Преместил се от Силистра преди няколко години, защото жена му страдала от тежка хронична болест. Той се надявал във Варна да й осигури необходимото лечение и работил каквато работа намери, за да купува необходимите й лекарствата и да се издържат.

При друг инцидент в Шумен 17-годишно момиче е било нападнато с нож от неизвестен мъж. 

Инцидентът е станал около 20.00 часа снощи на бул. „Симеон Велики” в Шумен, близо до подлеза на спортна зала „Плиска”, когато мъжът пресрещнал момиче, като ѝ поискал пари. След като му отказала, той направил опит да я намушка с нож. 

Сигналът за случая е подаден от майката на пострадалата, с малко преди 21.00 ч. от майката на момичето. Жената съобщила, че двете са в болницата за преглед.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови