Мирослав Найденов във Facebook завера срещу ГЕРБ

25 юни 2013 в 22:04 8305 9

Групата на опозиционерите в ГЕРБ
Групата на опозиционерите в ГЕРБ

ГЕРБ ще се разцепи. Хората отидоха в ГЕРБ заради Бойко Борисов и заради ценностите на Европейската народна партия, а в момента самият той твърди, че партията е на Цветан Цветанов. Това заяви пред bTV бившият земеделски министър Мирослав Найденов.

Поканиха ме в контактна група в Етрополе и поставихме въпроса за отстраняването на Цветанов и Фидосова. Имаше и бивши, и действащи областни координатори, депутати, членове на ГЕРБ са всички. На срещата присъстваха членове на Изпълнителната комисия, които казаха, че не съм изключен от комисията от ГЕРБ, вероятно от Цветанов съм изключен, каза Найденов.

На сбирката в Етрополе е решено опозиционерите в ГЕРБ да създадат фейсбук група с името „Истината за ГЕРБ”. В нея до днес членуваха близо 300 души, съобщи Найденов. По думите му не се обсъжда създаването на „ГЕРБ 2”. Ставало дума за хора, които споделят еднакви десни убеждения.

Фидосова лъже от името на Бойко Борисов. Тя е викана, за да й бъде правена забележка, разкри бившият земеделски министър.

Според бившия земеделски министър софтуерът на телефона му, с който е записан разговорът в Банкя, е „хакнат“ или от служители на СДОТО, или от самото СДОТО. Но структурата за подслушвания със сигурност е под контрола на Цветанов, категоричен е Найденов.

Политическото воайорство е страшно изкушаващо. Всеки иска да знае какво се случва при неговите противници и това се изражда в гледане под чаршафите, заяви ексминистърът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews