Мъж вилня с БМВ пред общината в Сливен (снимки)

07 март 2013 в 13:46 5241 2

Мъж вилня с БМВ пред община Сливен. Снимка: sliveninfo.com
Мъж вилня с БМВ пред община Сливен. Снимка: sliveninfo.com

36-годишен мъж от Сливен изправи на нокти част от жителите на града и полицията, след като вилня с автомобила си на площада пред общината.

Инцидентът стана тази сутрин около 9.20 часа. Мъжът е форсирал автомобила си, марка БМВ, и е карал в кръг, като по този начин застрашил живота на много хора, съобщиха за OFFNews от Областната дирекция на полицията в града. Мъжът не се подчинил на разпорежданията на полицаи да спре автомобила. Това наложило служителите на реда да разбият дясното стъкло на колата, за да успеят да озаптят развилнелия се мъж.

Колата на задържания била цялата изписана в надписи като "Цацаров" и "Ферари", а на предното стъкло на автомобила било написано "Акт".

След проверка станало ясно, че сливенчанинът е с психически проблеми. Той е лежал няколко пъти в различни психиатрични заведения в страната, като се води на отчет в психодиспансера в Сливен. След инцидента днес прокуратурата е разпоредила настаняването му в специализирано заведение.

Мъжът не е имал шофьорска книжка. Тя му е била отнета преди години именно поради здравословното състояние на мъжа. Той имал няколко наказателни постановления за това, че е карал без документи.

Пред полицаите той обяснил, че действията му били в знак на протест.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!