Кунева преизбрана за лидер на "България на гражданите" (снимки)

Последна промяна на 21 септември 2013 в 19:47 3057 9

Снимка: Сергей Антонов
Снимка: Сергей Антонов

Меглена Кунева беше преизбрана за председател на "Движение България на гражданите" на днешното Второ национално заседание на партията.

На форума нямаше други издигнати кандидатури за лидер и Кунева остана единствен кандидат за председателското място.

Партията вече ще има Изпълнителен съвет от 11 до 15 души, който ще представлява оперативно ръководство. Той ще бъде избран в близките дни от новия Национален съвет.

По-рано днес делегатите на Второ национално заседание на партията решиха “Движение България на гражданите” да сключи предизборна коалиция с Реформаторския блок за изборите за Европейски парламент и за предсрочни парламентарни избори.

В отчета си пред делегатите на Второто национално събрание Кунева се обяви за предсрочни парламентарни избори.

БСП, ДПС и „Атака“ погребаха мита, че са алтернатива на предишното управление и се превърнаха в продължители на най-порочните му практики, каза тя.

Знам какво се стовари на главите ви по места, на какви саморазправи бяхте подложени, какво се изсипа върху близките ви, върху децата ви, върху бизнеса ви, върху ежедневието ви, знам за администратвния произвол, за натиска, за уволненията, защото си член на „Движение България на гражданите“. Знам това, приятели, обърна се към делегатите Кунева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.09 2013 в 07:28

Ама каква реч им дръпна!!! Това литературно четене ли беше, що ли? И как изразително я прочете! Много прочувствено и затрогващо. Дали не беше на плейбек?

21.09 2013 в 22:57

Там е някъде, споко ;)

21.09 2013 в 22:43

Тя/Пръмовица/дава парите/от държавната субсидия,тоест,от нашите пари/!Другите са само нарцисисти и блюдолизци.Как ли пък няма да я преизберат?Айде,де!

21.09 2013 в 22:16

Нещо не го виждам Д. Вълчев!

21.09 2013 в 22:04

Кратунева да си ходи с тия боклуци в Габон.

21.09 2013 в 22:00

За това всички баби знаят кой е СерГей, ама се питат защо днес не бил на гей парада

21.09 2013 в 21:21

А на бас, че 99% от избирателите не знат кой точно в момента е "лидер" на ДСБ, нито на НДСВ, нито на Реаниматорския блок, нито на прочие политически котерии със затихващи функции. А на Кунева само 1 месец медиите да забравят за нея, и никой няма да се сеща, че такава изобщо някога е съществувала. Пък и дори 2 пъти в годината да напомня за себе си, като примерно Бай Симо, ще бъде само за да ѝ се посмеят и охулят.

21.09 2013 в 20:57

Не е точно така... Както видяхме, на ДСБ лидера току-що се смени, а Кунева съвсем не е чак толкова незаменима, просто в момента наистина няма полза от смяната й :) Нищо й няма на женицата, ще изкара още някоя и друга годинка, преди да одъртее прекалено ;0

21.09 2013 в 20:23

Вече не останаха нормални партии, освен БСП, в които да има състезание за лидерското място.

ГЕРБ, ДПС, Атака и Движение БГ са еднолични фирми на Борисов, Доган, Сидеров и Кунева, а не партии.

В крайна сметка с тях ще се случи същото, каквото с ДСБ на Костов и НДСВ на Симеон - в момента в който на лидера му се разклатят краката, всичко се катурва надолу.
 
X