Кунева преизбрана за лидер на "България на гражданите" (снимки)

Георги Савчев 21 септември 2013 в 19:47 3573 9

Снимка: Сергей Антонов
Снимка: Сергей Антонов

Меглена Кунева беше преизбрана за председател на "Движение България на гражданите" на днешното Второ национално заседание на партията.

На форума нямаше други издигнати кандидатури за лидер и Кунева остана единствен кандидат за председателското място.

Партията вече ще има Изпълнителен съвет от 11 до 15 души, който ще представлява оперативно ръководство. Той ще бъде избран в близките дни от новия Национален съвет.

По-рано днес делегатите на Второ национално заседание на партията решиха “Движение България на гражданите” да сключи предизборна коалиция с Реформаторския блок за изборите за Европейски парламент и за предсрочни парламентарни избори.

В отчета си пред делегатите на Второто национално събрание Кунева се обяви за предсрочни парламентарни избори.

БСП, ДПС и „Атака“ погребаха мита, че са алтернатива на предишното управление и се превърнаха в продължители на най-порочните му практики, каза тя.

Знам какво се стовари на главите ви по места, на какви саморазправи бяхте подложени, какво се изсипа върху близките ви, върху децата ви, върху бизнеса ви, върху ежедневието ви, знам за администратвния произвол, за натиска, за уволненията, защото си член на „Движение България на гражданите“. Знам това, приятели, обърна се към делегатите Кунева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!