Кристалина Георгиева обсъди кризата в Сирия с Плевнелиев и Йовчев

Последна промяна на 02 септември 2013 в 18:54 1839 3

Снимка: president.bg
Снимка: president.bg

Еврокомисарят Кристалина Георгиева обсъди кризата в Сирия с президента Росен Плевнелиев и министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

Плевнелиев е обсъдил днес на „Дондуков“ 2 с Георгиева хуманитарните последици , а Йовчев - сценариите за кризата в Сирия.

Мащабът на кризата е такъв, че изисква обединение и мобилизация на всички възможни средства, категорични са Плевнелиев и Георгиева.

От своя страна вицепремиерът Йовчев подробно е запознал европейския комисар както с плана на българското правителство за противодействие на негативните ефекти от кризата, така и с конкретните мерки за засилване на контрола върху българската граница като част от външната граница на Европейския съюз.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.09 2013 в 05:52

Е, по-нататък. Сега ний като едни истински съюзници, трябва да помогнем първо на Бартята Муслюмани в Стамбул, после на дургалката Меркеловата, на дургаря Обамомовото, и после - тутакси и на тукашните. Кви бяха.
А, българите.

02.09 2013 в 22:03

Кога ще разгледат кризата в България.

02.09 2013 в 20:05

Кри(СТАЛИНА) пак се показа на светло. Явно 200 000 хиляди евро заплата не ѝ стигат, и заработва допълнително с изпълнение на политически поръчки. Обречени сме подобни издънки на бившата червена номенклатура на БКП да се гаврят с България, както техните бащи и дядовци от отряда "Чавдар".