Краен срок за самоотчитането при ЧЕЗ

Елица Мартинова 11 март 2013 в 08:18 3203 6

Днес изтича крайният срок, в който потребителите на ЧЕЗ могат сами да отчетат и да декларират показанията на електромерите си.

Възможността за самоотчитане бе въведена с цел максимална коректност при фактурирането на консумираната електроенергия. От дружеството поясниха, че клиентите им, които желаят да се възползват от тази възможност, трябва да декларират това в центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ, на телефонната линия 0700 10 010, на [email protected], на факс (02) 8959 667 или през уеб-сайта www.cez.bg.

Освен показанията от електромерите, потребителите трябва да назоват името на титуляра на фактурата, адреса на жилището, клиентския номер на абоната и датата на отчитане.

Кампанията по самоотчитане е част от извънредната акция на ЧЕЗ, свързана с решението на ДКЕВР за новите, по-ниски цени на тока, които влязоха в сила от 5 март.

Поради физическата невъзможност всички електромери да бъдат отчетени в един и същи ден, месечните сметки на битовите клиенти ще бъдат преизчислени към датата на въвеждане на новите цени, съобщават от електроразпределителното дружество.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!