Костов: Свърши пътят в политиката за Борисов и Цветанов

25 април 2013 в 18:35 4931 22

Иван Костов. Снимка: БГНЕС
Иван Костов. Снимка: БГНЕС

Правителството на Бойко Борисов и Цветан Цветанов възстанови практиките на Държавна сигурност, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов в Стара Загора.

Това, което се случва в момента, означава, че нито една политическа сила в следващото Народно събрание няма да остави ненаказано поведението на Борисов и Цветанов. За тези хора пътят в политиката е свършил и това неминуемо ще се отрази и върху ГЕРБ. ГЕРБ не може да издържи подобен удар, убеден е Костов.

Възстановиха се практики на подслушване, на политическо мракобесие, както го нарича самият Мирослав Найденов, които са били на преден план в работата му, а не грижата за доходите, за работата и сигурността на хората. На самата сигурност на хората са посегнали с изключителна лекота, каза Костов, цитиран от БГНЕС.

Удивително е защо останалите министри от кабинета "Борисов" мълчат, с какви компромати ги държат Бойко Борисов и Цветан Цветанов и не смеят да кажат това, което всички знаем. За никой не е тайна, че те са подслушвали. Борисов призна това още на 6 януари 2011 г. Тогава той каза, че ще подслушва министрите, отбеляза лидерът на ДСБ.

Проблемът е защо мълчи и президентът Росен Плевнелиев и защо се прави, че не е потърпевш, коментира още Костов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!