Кой ще победи, ако протестите престанат?

02 юли 2013 в 15:48 7661 23

Стоян Радев
Стоян Радев

Какво означава протестите да спрат и кой ще победи тогава? Този въпрос зададе режисьорът Стоян Радев и отговори сам на него в ефира на bTv тази сутрин.

"Аз не знам дали хората си дават сметка какво означава протестите да спрат и управляващите да останат на постовете си. Аз мога да резюмирам какво означава това.

Това означава в един открит двубой, нечленоразделната платена агитка на националистите, която пика на колоните на Националната опера, да победи световната оперна прима Александрина Пендачанска. Това означава жалките марионетки, които участваха в едно престъпно назначение за шеф на ДАНС, да победят големите български актьори Камен Донев, режисьорите като Явор Гърдев, като Теди Москов. Това означава авторите на доноси да победят най-издавания и превеждания български автор в съвремието ни Георги Господинов. Това означава платените журналисти на Делян Пеевски да победят свободните журналистически гласове, които са чест във професията. Това означава истеричния глас, който призовава всички към омраза и насилие, да победи хилядите протестиращи, които дори не стъпват по тревата, когато протестират и с усмивки дават вода на полицаите. Това означава икономистите и юристите, които се погрижиха за монопола за хазарта и за закони, които облагодетелстват олигархията, да победят икономическите и юридическите експерти на неправителствените организации. Това означава престъпните босове и техните дебеловрати бодигардове да победят родителите, които излизат с деца на раменете си да протестират или с други думи това означава позора на на нацията, срама на нацията, да победи гордостта на нацията. Това ще стане, ако правителството не подаде оставка и това ще стане в този открит двубой."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews