Кирил Йорданов: Протестите срещу мен бяха платени

Последна промяна на 18 март 2013 в 22:16 2222 7

Кирил Йорданов. Снимка: БГНЕС
Кирил Йорданов. Снимка: БГНЕС

Варненският кмет в оставка Кирил Йорданов обяви в писмо до медиите, че протестите, които го свалиха от поста, са платени и подготвени от „кукловоди“.

Емоционалното послание на Йорданов беше разпространено в понеделник от пресцентъра на Община Варна.

В него се посочва: „Все повече виновни, гузни и дезориентирани физиономии ще сменят ехидните, доволни от резултатите на платените протести лица. Все по-ясно става, че политическите кръгове, които организираха и инвестираха операцията по свалянето ми, имаха сила и въображение да предизвикат желаната оставка, но очевидно никаква готовност за управление на града. Въпросът: “Как, кой и с кого?” става все по-актуален“.

„Все по-ясно става, че няма кой да поеме отговорност за следващите пет, десет дни. Да не говорим за по-голям период! Случва се нещо, за което предупредих общинските съветници, когато лидерът на социалистите във Варна поиска оставката ми и постави началото на този процес, който днес, вече убедено, можем да наречем “експериментът Варна”. Датата беше 20 февруари 2013 г., а заседанието на Общинския съвет – с номер 15“, категоричен е Йорданов.

„Лошото е, че експериментаторите, поне двама, заявили се открито засега – Борислав Гуцанов и Веселин Марешки, всъщност провеждат коварните си опити за сметка на гражданите на Варна. Още по-лошото е, че кукловодите са анонимни и, както му е редът, са зад сцената. И докато те направляват действията на Гуцанов и Марешки, съдбините на града ще се решават в ръкопашни двубои пред общината, а рефер ще им бъде полицията...“, пише кметът в оставка.

Такова е положението днес. Градът ни е в тежка управленска криза. Говоренето и исканията трябва да се срещнат с волята на ясни управленски субекти с реални законови правомощия. В противния случай – хаосът и разрухата са неизбежни. За всички, завършва посланието си Кирил Йорданов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.03 2013 в 21:41

Обратен човек - обратни анализи . . .

19.03 2013 в 11:03

хвани се дa рaботиш друго не кмет бе Кирчо, малко ли ти е било 12 години.Ей такива като тоя гьонсурат ни управляват

19.03 2013 в 08:58

Аз ако съм на бай Киро ще се кандидатирам пак и ще спечеля! Майтап, бе Уили.

19.03 2013 в 08:49

Наглостта явно влиза в длъжностната характеристика на новата номенклатура.
Четири мандата откъм безброй партии и още иска!

19.03 2013 в 08:05

И да са платени твърде малко пари е трябвало да пръснат т.нар. "кукловоди"!
Това хората са странни същества (а някои от тях особено), не могат да си представят, че някой може да не ги харесва и във всяко нехаресване съзират всичко друго, но не и собствената си грозота.

Почини си бе човеко! Светът няма да свърши като не си на власт. Ама голяма дрога е власта, абстиненцията й се прекарва тежко.

19.03 2013 в 00:11

Платени са! Поръча ги Спиндермаан ! http://www.facebook.com/Spindermaan?ref=ts&fref=ts
Същото лице е поръчало и бат Бойко - http://www.nenovinite.com/news.php?action=view&ID=2512 !!!

18.03 2013 в 23:14

"Платени"??? Ха-ха - Пет пари не струваш!!!