И Яне се включи в отпора срещу Миро Найденов - плаши го със записи

Александра Маркарян 25 април 2013 в 15:13 5936 14

Яне Янев. Снимка: БГНЕС
Яне Янев. Снимка: БГНЕС

След бившите министри на ГЕРБ и лидерът на "Ред, законност и справедливост" Яне Янев също се включи в отпора срещу Мирослав Найденов и дори го заплаши с видеозаписи, "от които се виждат на Миро бардаците, трезорите и сейфовете".

"В ход е сценарий на най-ретроградните сили от бившата Държавна сигурност, от БСП и от олигарсите, които подкрепят президента Плевнелиев. Това е един режисиран сценарий, в който се опитват да въвлекат отделни представители на прокуратурата. Това, което се случва – да се отвлича вниманието на българските граждани от икономика, финанси, социална политика, земеделие, образование, здравеопазване – никак не е случайно”, каза Янев.

„БСП още на старта на кампанията разбра, че губи мача. Сега единството, което искат да създадат, е предпоставка да оспорват изборите и правят сензации като сутрешната. Аз не знам какви СРС-та има предвид Мирослав Найденов и дали подобни ще излязат на бял свят, но ако излязат видеозаписи, от които се виждат на Миро бардаците, трезорите и сейфовете, тогава вече хората ще излязат с тоягите по улиците”, каза още Яне Янев.
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!