Харасимов е имал нарушения и конфликти

Юлиан Христов 24 февруари 2012 в 14:01 1574 2

Цветан Цветанов. Снимка: БГНЕС
Цветан Цветанов. Снимка: БГНЕС

Взривеният днес бизнесмен Йордан Харасимов е имал нарушения и сериозни конфликти в последните 10 години.

Това стана ясно днес от думите на вътрешния министър Цветан Цветанов. Пред журналисти в парламента той коментира, че Харасимов е имал „нарушения в много далечен период от време и е плащал сериозна сума, за да няма съответните последващи действия, от чисто административно естество“.

Бизнесът, с който Харасимов се е занимавал, е имал някои „конфликтни точки“ коменттира министърът. „Има негов съдружник, с който преди 5-6 години са се разделили. Имало е някакви оплаквания, имало е сигнали, които са подавани един срещу друг, но към настоящия момент - просто не бих искал да влизам в някакви детайли, защото сме в началния етап на разследването, което в момента се извършва”, каза Цветан Цветанов.

Не е установено загиналият Йордан Харасимов да е получавал заплахи или бизнесът му да е бил рисков, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Варна. По първоначални данни причина за инцидента е избухнало взривно устройство. В момента на взрива автомобилът е бил на кръстовището в лентата за ляв завой, когато устройството се е взривило.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови