Главният редактор на БГНЕС и заместникът му напуснаха медията

Последна промяна на 27 октомври 2013 в 22:44 9704 53

Зелма Алмалех
Зелма Алмалех

Главният редактор на агенция БГНЕС Зелма Алмалех и първият заместник главен редактор и редактор "Вътрешни новини" Стефан Джамбазов напуснаха медията.

"Споделям с всички приятели, че със Стефан нямаме вече нищо общо с това, което се пише в БГНЕС и не желаем да имаме." Това написа Алмалех днес във Фейсбук профила си.

По-долу в коментар тя допълва:

"Благодаря ви, скъпи приятели. Заедно сме, защото се случват отвратителни неща, като червено-кафявите банди щурмували днес нашия Университет!"

Собственик на агенция БГНЕС е Любчо Нешков.

Все още официална информация за рокадата няма. Не е ясно и кой ще оглави агенцията.

В коментар синът на Зелма и Стефан Давид написа във Фейсбук профила си:

"Горд съм с родителите си заради решението им да подадат оставки. Причината: Лъжите и корупционната редакционна политика, подчинена на управляващата олигархия в България, представяна за "журналистика" от техните работодатели в bgnes.bg".

В коментарите на колегията под съобщението на Алмалех преобладаваше думата "достойно".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.10 2013 в 15:27

И какво сега - забранено е да се споменават евреите ли? Щото веднага се надига вой? АБЕ изкарайте закон, че е забранено изобщо да се говори за евреи, за да рахатясате най-после. Нещастници.

29.10 2013 в 21:32

.................. divana казва: 28 октомври 2013 в 23:34..........Глупости! ЛюБчо Нешков винаги е държал да му изписват името с Б................НЕШКОВ, ВНИМАВАЙ С ДУМИЧКАТА "ГЛУПОСТИ" И НЕДЕЙ ДА СПОРИШ С ХОРА, КОИТО ИМАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА!!!!

29.10 2013 в 17:59

Пич,ти гледай твоя да е намазан,за моя не се грижи.

29.10 2013 в 11:50

Сина им като ги подкрепя така пламенно и спонтанно, поне да знаеше къде работи майка му, не в bgnes.bg, а в bgnes.com.

Ето и цитата

“Горд съм с родителите си заради решението им да подадат оставки. Причината: Лъжите и корупционната редакционна политика, подчинена на управляващата олигархия в България, представяна за “журналистика” от техните работодатели в bgnes.bg”.

28.10 2013 в 23:34

Глупости! ЛюБчо Нешков винаги е държал да му изписват името с Б. Баща му е лежал в македонски затвор, заради пробългарски уклони. Семейството му напуска Македония заради това по-къъсно. Сигурно Нешков може да бъде обвинен в разни неща, но не и в любов към сърбите.

28.10 2013 в 18:44

ЛЮПЧО НЕШКОВ Е СОБСТВЕНИК НА МЕДИЯТА. "П" В МАЛКОТО МУ ИМЕ НЕ Е ГРЕШКА. ТОЙ ТАКА ДЪРЖЕШЕ ДА МУ СЕ ИЗПИСВА ИМЕТО И КОГАТО РАБОТЕШЕ В БНТ. ТОГАВА ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ МАКЕДОНСКА НЯКАКВА НАЦИЯ ИМАЛО, НО НАЙ-ВЕЛИКИ СА СЪРБИТЕ И МАКЕДОНИЯ СИ Е ЧАСТ Т СЪРБИЯ! ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СЪРБОМАН У НАС. АГЕНЦИЯТА БЕШЕ РУПОР СРЕЩУ БОРИСОВ И ГЕРБ И ВЪОБЩЕ НЕ МИ ДРЕМЕ, АКО НАПРАВЯ ПРЯКА ВРЪЗКА МЕЖДУ ФИНАНСИРАНЕТО Й И ПАРИТЕ НА ИЗВЕСТНИ НАРКОБАРОНИ, НАРКОКРАЛЕ И НАРКОГРАФОВЕ, БАЛКАНСКО ПРОИЗВОДСТВО, ИЗВЕСТНИ И КАТО ВИСОКОПОСТАВЕНИ ЗАТВОРНИЦИ В СЪРБИЯ! ЗАЩО НЕ? АЗ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ВИДЕН СРЪБСКИ ГАНГСТЕР ЩЕ УБИЕ БОРИСОВ, НО ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В БЪЛГАРИЯ, ПРИ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И МНОЗИНСТВО, КАТО ДОМА СИ!!!!

28.10 2013 в 17:20

Да Коко наистина достойни и известни БЪЛГАРСКИ журналисти със сърце и дух на позабравения български будител

28.10 2013 в 16:20

След толкова години вярна служба чак сега ли разбраха какъв е Нешков? Е Има полет на свободата... но полетът е като на кокошка!