ГЕРБерка наби дядо заради въпрос: "Това ли е контрапротестът?"

Николаос Цитиридис 04 септември 2013 в 12:33 14158 112

ГЕРБерката, набила възрастния мъж на протеста на 4 септември. Снимка: Сергей Антонов
ГЕРБерката, набила възрастния мъж на протеста на 4 септември. Снимка: Сергей Антонов

 

Жена наби възрастен мъж, разгневена от въпроса му "Това ли е контрапротестът?". На грозната гледка се натъкна един от репортерите на OFFNews при отразяването на днешните протести.

Възрастният мъж се обърна към една от протестиращите с въпрос дали това е контрапротестът. Очевидно не беше попаднал където трябва, защото в този момент жената - на средна възраст, облечена в тениска с надпис I love Razlog - подскочи, развика се, започна да обижда и псува дядото и да го удря със знаме през лицето и по главата.

Двама души отърваха човека от агресивната жена, а полицията изведе почти разплакания мъж през загражденията към контрапротеста, където той се опитваше да стигне.

По-късно стана ясно, че жената е част от групата, която пристигнала, за да подкрепя ГЕРБ, вливайки се в протеста. Същите тези хора малко по-рано посрещнаха Бойко Борисов и Цветан Цветанов с отворени обятия и скандирания "ГЕРБ" и "Обичаме ви!".

Още двама души са пострадали по време на днешните протести, съобщи БНР.

Единият от тях е младеж от Ямбол, когото протестиращи обявили за провокатори. След няколко шамара, които отнесъл, полицията успяла да го изведе.

Линейка пък е изнесла от протеста момиче, на което прилошало.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!