ГЕРБ за Михалевски: Крадецът вика дръжте крадеца

Нели Чолашка 23 август 2013 в 17:00 2396 0

Александър Ненков и Моника Панайотова. Снимка: ГЕРБ
Александър Ненков и Моника Панайотова. Снимка: ГЕРБ

"Крадецът вика дръжте крадеца", така Александър Ненков коментира казаното по-рано от социалиста и бивш зам.-регионален министър Димчо Михалевски.

Михалевски обяви, че от 2010 г. има срив в строителството и обвини ГЕРБ, че са насочвали парите за строителство само към малък брой "мастодонти".

"Какъв срив в строителството, след като никога не се е строило толкова, колкото през последните четири години", коментира Ненков.

Той напомни, че именно по времето, когато Димчо Михалевски беше зам.-министър излезе скандалът с Батко и Братко.

От ГЕРБ призоваха новата тройна коалиция - БСП, ДПС и "Атака" официално да се разграничи от антисемитското изявление на Мишо Шамара на контрапротест в защита на правителството (Шамара нарече бившият финансов министър Симеон Дянков "еврейска гад").

"Това особено важи за Сергей Станишев, който е лидер на ПЕС. Биг Ша се превърна в биг проблем на БСП (името на рапъра във Фейбук), коментира младата депутатка от ГЕРБ Моника Панайотова.

Станишев всъщност вече се разграничи от Мишо Шамара. 

"Осъждам всякакви подобни изказвания, те са крайно неуместни", обяви лидерът на социалистите веднага, след като стана ясно за антисемитското изказване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!