Другата страна на БГ туризма: Бой и кражби по морето

Николаос Цитиридис 30 август 2012 в 14:54 2106 1

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС

Въпреки ниските цени за западноевропейския стандарт, много чужди туристи вместо приятна и евтина почивка, прекарват кошмарно по българското Черноморие. 

В сряда 36-годишна беларуска туристка е ограбена в бургаския мол "Галерия". От нея са откраднати лични документи и 1000 лв.

Наглостта на крадците по морето не спира с "безопасните" обири.

Отново на 29 август 15-годишен словак, отседнал в Слънчев бряг, е заплашен с нож и ограбен. Мястото на престъплението е близо до популярния нощен бар "Мексико" , а от младежа са откраднати над 250 лв и мобилен телефон. 

Но не само чужди туристи страдат от бандитите по морето: софиянец е бил заплашен и ограбен в Несебър от две неизвестни лица. От българина са отмъкнати лични документи и два телефона.

В района на Слънчев бряг 71-годишен английски турист е ограбен по особено нагъл начин. Непознат мъж е издърпал златния синджир от врата на британеца и е побягнал в неизвестна посока.

Дискотеките и нощните барове се оказват най-опасното място по нашето Черноморие. 31-годишен пловдивчанин, заедно със свой приятел, са пребити от група неизвестни мъже пред дискотека "Мармалад".

Побойниците нанесли удари по тялото на жервтите с палка, като от пловдивчанина са отнели сумата от 82лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!