ДПС: Ако и сега не изгонят Цветанов, значи той дърпа конците в ГЕРБ

Елица Мартинова 25 април 2013 в 11:35 1946 1

Лютви Местан, Снимка: БГНЕС
Лютви Местан, Снимка: БГНЕС

„Ако обаче и сега Борисов се окаже безсилен да се освободи от заместника си, ще потвърди съмненията, че Босът е до такава степен зависим от своя заместник, че дори са на път да разменят позициите си“. Така лидерът на ДПС Лютви Местан коментира сутрешното изказване на бившия земеделски министър Мирослав Найденов, който обвини Цветанов в масово незаконно подслушване.

„Това, че Цветанов подслушваше и законно, и най-вече незаконно е факт. В този смисъл Мирослав Найденов не съобщава новина. Новината е, че проговори човек отвътре, от най-близкия кръг на бившия премиер. Това показва какви са били отношенията вътре в ГЕРБ. Това са отношения, характерни за друг тип организации от подземието, а не за политически партии. Много е вероятно да са подслушвани и президентът, и премиерът“, смята Лютви Местан.

По думите му Цветанов е лицето зад маската на ГЕРБ и след толкова провинения е крайно време да напусна политическия живот.

„Цветанов е грозното политическо лице на ГЕРБ, моралната ерозия на тази партия. Няма нищо по- естествено от това той незабавно да бъде снет като председател на предизборния щаб на ГЕРБ, дори изваден от листите“, категоричен е Лютви Местан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови