ДАНСwithme тази неделя в Благоевград, "тролове" налазиха протеста

Последна промяна на 09 август 2013 в 10:01 2618 8

Протестът в Пловдив на 7 август
Протестът в Пловдив на 7 август

Протестът #ДАНСwithme "гостува" тази неделя, 11 август, в Благоевград. 

На 7 август голяма група от протестиращите в София (вкл. и барабаните и големият зелен транспарант, който предвожда всяко вечерно шествие) гостуваха в Пловдив. Сега е ред на Благоевград.

"Тяхната борба е на два фронта - имат и местна битка с нежелания областен от квотата на ДПС Муса Палев", посочват администраторите на събитието във Фейсбук. Те призовават жителите на града да се включат в събитието.

"Ще покажем, че цяла България подкрепя протестиращите в Благоевград", пише още в анонса за събитието.. 

Междувременно най-голямата Фейсбук група на протеста #ДАНСwithme бе залята от т.нар. тролове - платени писачи с фалшиви профили, които изглежда са инструкстирани да внесат разделение в редиците на антиправителствения протест. Един от "троловете" призовава "да се спре с вечерните разходки". Друг директно предлага анкета с въпрос "Съгласни ли сме да се разделим?" и пояснява: "Мисля, че е дошло време Протестът да се раздели официално на съставните си части и да е ясно от вид по колко сме. Мисля също, че разделението трябва да тръгне от страницата на протеста и всяка от групите да поеме по пътя на своята идентичност, защото колаборацията е невъзможна между анархисти против партийната система, поддръжници на партии във и вън от парламента и такива, които виждат бъдещето през организиране на нов политически субект. Сега само си пречим."

Друга млада дама призовава админите "да изтрият вече това събитие, защото както успяха за ден да ни обединят, със същия успех ни разединяват."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.08 2013 в 10:02

Тролчетата са говнари,
на Сер гейчо помияри.
На крадците те слугуват,
инак две пари не струват.

11.08 2013 в 13:51

На тези тупанжии от снимката мога само да припомня само, че както в поговорката те бият тъпъна, а друг събира парсата.

11.08 2013 в 13:46

Десните в България са с два леви крака, затова все се спъват и не могат да се доберат до властта. Онова сладко нещо от което така яко се облажиха техните предшественици СДС и ОДС.

10.08 2013 в 06:30

Хехе, нямам представа кои сте и какви сте, но със сигурност вече цяла България знае, че сте платени мекерета на НПО-тата, които от години правят проектите за правителства в България. Пишете си, протестирайте си, правете каквото искате. Но трябва да знаете, че ще постигнете обратния резултат. Бедни хора НЕ гласуват за дясна политика! А в страната 90% от хората са бедни. Освен това вие обиждате всеки, който не е на вашето мнение. Кое му е лошото на лявата политика за народа? Друг е въпросът дали изобщо си имаме автентична лява партия вече. И сега да са изборите, и след година да са.... знаете ли какво е милиони хора да мълчат и вътрешно да си казват "Ще ви пратим по дяволите на едни предсрочни избори. Никакви малки партии. Гласуване само за БСП" и т.н. все подобни неща. Направихте насила хората от сини на червени. Ей това правите, ама не се усещате. Е, на мен изобщо не ми пука, няма да се върна никога в тая страна. Но много добре знам от роднините си как казват, че за пръв път от години нарочно и съвсем умишлено ще гласуват за БСП, просто за да издухат кръгчетата олигарси около бившите. Така че със здраве си протестирайте.

09.08 2013 в 12:16

Тролове ли? Това са си чисти платени болшевишки писатели.
Проблемът им е, че се опитват с плоски манипулации от архивите на КГБ да заблудят много по-интелигентни хора от тях. Те от началото на протеста пробват да го разединяват, а постигат само едно - сплотяват ни повече с всеки свой платен постинг.
За сведение - ако не бяха техните атаки нямаше да се консолидират усилият по сваляне на правителството в Протестна Мрежа и антиправителсвена информационна агенция NOresharski.
Уви, въпросните платени писатели не могат да се похвалят, че са постигнали същото с електората на БСП. Той вехтее и се разлюспва. Айде момчета, избори сега и ще имате по-голям шанс БСП да влезе изобщо в парламента. Ако изборите са по-късно хем ще ви измре електората (тези жеги са доста рискови за него) хем съвсем ще падне морала ви. По отчаяните ви ходове навсякъде, уважаеми платени агентурни писатели съдя, че морала ви гравитира някъде около точката на замръзване на водата.

09.08 2013 в 10:53

Мммм троловете не са "платени писачи"....

Нека не се обиждаме.

Троленето е висша форма на сарказъм...това тяхното е смях и позор.

09.08 2013 в 10:50

На Кутев мекеретата са налазили и Фейсбук? :)
Нещастници...те не почиват ли?

09.08 2013 в 10:27

Ми да репортнат тия тролчета. Аз така изтрепах сума ти профили на разни червеногъзи.