Член на OFFRoad-Bulgaria издирва брат си

Виктория Викторова 02 юли 2012 в 17:16 3769 4

Камен Петров.
Камен Петров.
Андрей Боянов – утвърден участник във форума на OFFRoad-Bulgaria.com – издирва брат си вече четвърти ден, след като е установил липсата му на 29 юни. Ето какво пише самият Андрей във форума:
„Брат ми, Камен Цветанов Петров, изчезна без следа от петък. Броя петък (29.06.2012) като датата на изчезване, защото същия ден го търсих в квартирата му на „Иван Асен II“, номер 3 към 13:30 и тогава беше заключено и никой не отговаряше на чукането ми по вратата. Вечерта на същата дата към 19:30 пак отидох до там и намерих ключовете му от външната страна на вратата, беше оставил телефона си вътре, изключен. В събота (30.06.2012) го обявих в полицията за издирване. Полицаят потвърди безприкословно опасенията ми, че при тази постановка най-вероятно брат ми е отишъл някъде да си слага край на живота. Следователят беше много отзивчив и направи всичко, което беше по силите му. Накара колегите си от Перник да проверят двата адреса, където Камен беше живял преди, дойде да огледа квартирата с мене и т. н. Камен е малко над 180 см. висок, има много лесно забелязващи се татуировки от вътрешната страна на двете китки, с къса кестенява коса е.“
Андрей пояснява още, че брат му е на 31 години – роден е на 28.04.1981 г.. Също така допълва, че малкото останали приятели на Камен не са се чували или виждали с него от една-две седмици. Молбата му е всеки, който е забелязал човек, приличащ на Камен, да се обади на 0888 847 909 или да пише във форума на OFFRoad-Bulgaria.com.
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!