Борисов: Реформаторският блок приветства управляващите

Елица Мартинова 15 октомври 2013 в 12:51 1815 42

Иван Костов и Цветлин Йовчев, Снимка: Facebook
Иван Костов и Цветлин Йовчев, Снимка: Facebook

„Вчера ми стана ясно защо Реформаторският блок е зазидал вратата си за ГЕРБ и за кого е отворена. Видях как Иван Костов се ръкува с вътрешния министър на тройната коалиция, който е бил негов специален гост на лекцията“.

Такова заключение направи на профила си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Събитието, което експремиерът визира, е лекцията в „Нов български университет“, на която Иван Костов представи оглавяваната от него лаборатория по управление на рисковете.

Гост на събитието бе и вътрешният министър Цветлин Йовчев.

Според Бойко Борисов това е знак, че Реформаторският блок е отворен за диалог с управляващите, макар самият Цветлин Йовчев доскоро оглавяваше кабинета на президента Росен Плевнелиев, който бе министър в правителството на ГЕРБ и бе издигнат с тяхна подкрепа.

По думите на експремиера тези събития показват ясно защо Реформаторският блок не желае да приеме ГЕРБ, въпреки че бившите управляващи няколко пъти им подадоха ръка.

„И това пред попивателния поглед на Радан Кънев. Интересно ми е как Кънев ще отиде при протестиращите сега? С тази снимка си обяснявам и яростната адвокатска защита, която бившият шеф на НСС Атанас Атанасов изказа, за действията на правителството и тези 5000 нелегални имигранти в София“, пише още в профила си Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews