Бойко свали кръвното по-бързо, изписаха го

04 март 2013 в 17:43 2021 9

Изписаха Борисов. Снимка: БГНЕС
Изписаха Борисов. Снимка: БГНЕС

Премиерът в оставка Бойко Борисов е изписан днес следобед от правителствената болница "Лозенец", съобщи директорът на болницата д-р Любомир Спасов.

На Националния празник 3-ти март, на който имаше и големи протести в цялата страна, Борисов за втори път постъпи в болница "Лозенец" с високо кръвно.

Това се случи за първи път на 25 февруари, няколко дни след като подаде оставката на правителството и ден след големи национални протести.

Миналата седмица Бойко остана на легло 4 дни и беше изписан в петък със заръка да не се ядосва и претоварва. Той все пак уважи заседанието на Министерския съвет в петък, което се състоя с два дни закъснение заради неговото отсъствие.

Този път премиерът в оставка се възстанови по-бързо - само за ден.

Той прие днес в болницата главния мюфтия Мустафа Хаджи, както направи миналата седмица и с новия патриарх на България Неофит (Борисов не уважи интронизацията на Неофит на 24 февруари, която съвпадаше с  деня на големите протести в цялата страна).

По този повод  Facbook се повиха коментари, че Дирекцията по вероизповеданията се е преместила в Правителствена болница (карикатуристът Христо Комарницки) и че това, което се случва в Правителствена, е някакъв религиозен експеримент - духовни лидери си мерят силата на вярата (Петьо Цеков, вестник "Сега"). 

Докторите от "Лозенец" отново са препоръчали на Борисов да ограничи физическото натоварване и да избягва стресовите ситуации.

Самият Борисов призна, че от години страда от исхемична болест на сърцето.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews