Безплатни кардиологични прегледи до края на август в „Токуда“

Последна промяна на 14 август 2013 в 16:51 4570 4

Д-р Валери Гелев - началник на Клиниката по кардиология на
Д-р Валери Гелев - началник на Клиниката по кардиология на "Токуда"

Безплатни кардиологични прегледи ще се провеждат всеки петък до края на август в болница „Токуда“, съобщиха от лечебното заведение.

Прегледите са посветени на контрола и профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания и ще се извършват от водещи лекари от Клиниката по кардиология в „Токуда“.

От безплатните прегледи могат да се възползват всички, които имат кардиологични оплаквания или съмнения за кардиологично заболяване, както и всички, които искат да проверят състоянието си. Пациентите, на които вече е била поставена диагноза, трябва да носят цялата си налична медицинска документация.

Желаещите да се прегледат безплатно трябва да се запишат предварително на тел.: 02/403 46 46, 02/403 49 12, 02/403 40 00.

Високите температури през летния сезон са предпоставка за зачестяване на оплакванията, свързани със сърцето и кръвното налягане. Хората, които страдат от кардиологични проблеми, трябва да се пазят от прегряване, от продължително излагане на слънце в обедните часове и от тежки физически усилия при високи температури, обясни началникът на Клиниката по кардиология д-р Валери Гелев.

Профилактичните прегледи помагат за навременното диагностициране на пациенти от рисковите групи – пациенти с високо кръвно налягане, наднормено тегло, диабет, исхемична болест на сърцето, както и за следенето на състоянието им, допълни д-р Гелев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.08 2013 в 12:09

Za surdechni pregledi se hodi v sv. Ekaterina.. tova mislia che vsichki go znaiat.

15.08 2013 в 12:44

Buba, вероятно не познавате екипа. ЛЕкарите в "Токуда" са бившият екип на инвазивна кардиология на "Пирогов". Невероятен екип, най-добрите кардилози в България...а вероятно не само. Доктор Гелев е име в кардиологията, име известно не само у нас. Говоря от личен опит, не "агенция как'Сийка". Преди година и половина точно този екип ми спаси живота (бях спешен пациент в "Пирогов" и не познавах лично никой. Не говорим само за знания и умения като лекари, а и за едно позабравено качество - човещина. Много добри специалисти, загрижени и отговорни хора, лечението не приключва с изписване от болничното заведение.
Стана ми болно, че така "леко" хвърляме обвинения към специалисти които вероятно не познаваме

14.08 2013 в 22:02

Не съм съгласен! Откакто се смени екипа на доц. Петров, нещата много се промениха! Вече има истинска кардиология там!

14.08 2013 в 17:04

Преди каквито и да е процедури в Токуда, препоръчвам на всички да се консултират и с друг независим лекар. Кардиологията специално им е много зле!!!